Zaharia și Ciobanu, atac de top pentru Granitul Babadag

Marius ANGHEL 02 Sep. 2013, 17:19 Ligi județene
Zaharia și Ciobanu,** atac de top pentru Granitul Babadag

Granitul Babadag este de departe echipa care a „jucat” cel mai tare pe piața transferurilor din moment ce a adus în „Sinaia Dobrogei” unul dintre jucătorii pentru care a cântat imnul Champions League și care în vară a promovat cu Săgeata Năvodari în Liga I.

Este vorba despre Dorel Zaharia care a acceptat la 34 de ani să joace la echipa antrenată din teren de cel care i-a fost antrenor în ultimele etape și la Săgeata Năvodari: Mihai Guliu.

Pe lângă jucătorul mai sus amintit, Granitul a mai realizat încă un transfer de marcă, unul dintre idolii tribunelor stadionului Delta în anii 2006 și 2007. Este vorba despre Ștefan Ciobanu, unul dintre golgeterii care au făcut carieră la Delta Tulcea și care pentru fosta echipă de Liga a II-a și-a făcut, cu vârf și îndesat, datoria.

Tot la capitolul transferuri și alți jucători de la Constanța aduși de antrenorul-jucător Mihai Guliu vor juca în acest sezon pentru Granitul Babadag în campania de promovare, foarte curajoasă, a primarului Georgian Caraman, care, mai în glumă, mai în serios, prin aducerea celor două vârfuri, s-a cam scos singur din echipă.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Marius ANGHEL 02 Sep. 2013, 17:19 Ligi județene
Pe aceeași temă