Hagi vrea să fie sigur de promovare în Liga 3 a echipei secunde. Viitorul II joacă la Babadag cu mai mulți jucători de Liga 1

Marius ANGHEL 26 Jun. 2015, 12:32 Stiri

Campioana Ligii a IV-a Constanța, FC Viitorul II, a devenit principala favorită la promovarea în Liga 3 în duelul cu reprezentanta județului Tulcea, Granitul Babadag. Sâmbăta trecută, echipa pregătită de Cristian Cămui a câștigat prima manșă a barajului, desfășurată pe teren propriu, la Ovidiu, scor 2-0. Cele două goluri ale victorie au venit în a doua repriză și au fost reușite de Alexandru Cicâldău (63) și Dragoș Nedelcu (85).

Totuși, echipa secundă a clubului lui Gheorghe Hagi nu se consideră deja promovată și ia foarte în serios și returul. Pentru meciul de mâine, de la ora 17:30, observator.ro scrie că tehnicianul Cristian Cămui se va baza și pe șase jucători detașați temporar de la prima echipă. Dan Panait, Tiberiu Căpușă, Szalbocs Kilyen, Andrei Ciobanu, Bogdan Vasile și Andrei Sava vor da o mână de ajutor colegilor de la Viitorul II, în condițiile în care trei dintre jucătorii care au evoluat sâmbăta trecută, Robert Hodorogea, Dragoș Nedelcu și Ionuț Vînă, au făcut traseul în sens invers, plecând acum cu echipa mare în cantonamentul din Polonia. În plus, fundașii Ionuț Puțanu și Ciprian Perju și mijlocașul Răzvan Marin vor fi și ei prezenți pe teren la meciul de baraj, iar pe 29 iunie se vor alătura lotului echipei din Liga 1 în cantonament.

În aceste condiții, Granitul Babadag, grupare la care evoluează și Dorel Zaharia sau Cristian Pantelie, are o misiune grea să întoarcă rezultatul înregistrat în partida tur.

Aceeași practică pe care o fac constănțenii s-a văzut și la FC Voluntari II, CS U II Craiova și Olimpia II Satu Mare, grupări care s-au bazat pe jucători de la prima echipă în meciul tur al barajului și o vor face și în cel retur.

Marius ANGHEL 26 Jun. 2015, 12:32 Stiri
Pe aceeași temă