„Vreau să readucem Oțelul în Liga 1.” Clubul suporterilor gălățeni a bifat cea mai spectaculoasă achiziție din această iarnă

Cea mai spectaculoasă achiziție a echipei de fotbal SC Oțelul din această iarnă este cea a lui Silviu Ilie (28 ani), fotbalist care câștiga titlul de campioană în 2011 cu FC Oțelul, acum în faliment. Ilie, care va evolua tot cu numărul 14 pe tricou, ca în sezonul glorios amintit, a spus că a ales să ajute din teren la revenirea Oțelului în eșalonul de elită, deși a avut alte oferte mai bune din punct de vedere financiar.

„Am ales să revin acasă, iar pentru mine acasă înseamnă Oțelul. Am fost de la 8 ani la Oțelul, înseamnă totul pentru mine din punct de vedere fotbalistic, de aceea am respins celelalte oferte primite în ultimul timp. Vreau să readuc Oțelul în prima ligă, atunci mă voi putea retrage de pe teren fericit”, a declarat Silviu Ilie.

Primul meci în care Ilie va îmbrăca din nou tricoul Oțelului va fi amicalul cu o altă formație renăscută de suporteri, SSC Farul Constanța, care va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, la stadionul „Siderurgistul”.

În cariera sa, Silviu Ilie a mai evoluat la Dunărea Galați, ASA Târgu Mureș, Farul Constanța, Metalosport Galați și Dunărea Călărași. Pentru Oțelul a strâns 120 de partide și a marcat de cinci ori. În CV-ul său apar și trei selecții la prima reprezentativă a României, una la România U23 și alte 16 pentru naționala de tineret, plus cinci jocuri în UEFA Champions League, alături de Oțelul!

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă