VIDEO | Echipa secundă a lui Hagi a făcut pasul către Liga 3. FC Viitorul II n-a avut emoții nici în returul cu Granitul Babadag

Marius ANGHEL 29 Jun. 2015, 16:12 Stiri
VIDEO | Echipa secundă a lui Hagi a făcut pasul către Liga 3.** FC Viitorul II n-a avut emoții nici în returul cu Granitul Babadag

Echipa secundă a clubului patronat de Gheorghe Hagi, FC Viitorul II Constanța, a reușit promovare în Liga 3 la un an de la înființare. Campioana județului Constanța s-a impus și în meciul retur cu reprezentanta Tulcei, Granitul Babadag, pe care a învins-o pe teren propriu cu 5-1.

După 2-0 în tur, la Ovidiu, jucătorii lui Cristian Cămui și-au confirmat statutul de favoriți și au câștigat și returul de la Babadag. Alexandru Cicâldău a deschis rapid scorul (12), până la pauză orice dubiu privind învingătoarea fiind stabilit de reușitele lui Răzvan Marin (32) și George Tudoran (34).

La reluare, Viitorul II a continuat să mai înscrie în poarta adversă, primul care a făcut-o fiind același Marin (71). A urmat golul de onoare pentru gazde, marcat de fostul jucător al echipei lui Hagi, Cristian Pantelie (75), și mai apoi Cristian Ene (90+1) a stabilit scorul final și a dat start la sărbătoarea promovării.

GRANITUL BABADAG (TL) – VIITORUL II CONSTANȚA (CT) 1-5  (0-2 în tur)
Cr. Pantelie (75) / Al. Cicâldău (12), Rz. Marin (32, 71), G. Tudoran (34), Cr. Ene (90+1)

FC Viitorul II: Tordai – Toriște, Puțanu, Vasiu, Perju – Rz. Marin, Preoteasa (Gheorghe 50), Cicâldău (Neniță 67) – Tudoran, Coman (Cr. Ene 60), Cruceru (Stoica 50).

Stadion: Granitul (Babadag – Tulcea); Arbitru: Cătălin Marian Pană (București); Asistenți: Aurelian Țoie și Nicolae Mătăoanu (ambii din București); Observatori: Aurelian Simion (Pitești – Argeș) și Aurel Ionescu (București).

Foto și video: Academia Hagi

Marius ANGHEL 29 Jun. 2015, 16:12 Stiri
Pe aceeași temă