Victoria Traian a încheiat turul cu o victorie la scor de maidan

Victoria Traian** a încheiat turul cu o victorie la scor de maidan

Sâmbăta trecută, în Liga a IV-a Brăila s-a disputat etapa cu numărul 12, ultima a turului de campionat.

A fost o rundă în care gazdele au câștigat două partide, oaspeții au învins în alte trei situații, un singur meci fiind terminat la egalitate. Este vorba de partida încheiată cu scorul de 2-2, între Old Boys Însurăței și Viitorul Ianca, dar gruparea din Ianca a făcut contestație pentru dreptul de a evolua a unui jucător din partea gazdelor.

Până la judecarea contestației (care va avea loc marți, 11 noiembrie) să mai spunem faptul că Victoria Traian a realizat scorul etapei, învingând acasă cu scorul de 9-0 pe ultima clasată, Voința Găiseanca. Viitorul Însurăței a câștigat derbyul rundei, 1-0 în deplasare la Stars Brăila, iar succese la scor de neprezentare au fost obținute de Pandurii Tudor Vladimirescu și CS Făurei. 

A fost o etapă în care s-au marcat în total un număr de 27 de goluri (17 gazdele și 10 oaspeții), cei mai buni marcatori ai rundei finale a turului fiind trei: Cațaros (Victoria Traian), Andrieș (Pandurii) și Stoian (Sportul Chiscani), autori a numai două goluri de fiecare.

    Dar iată rezultatele finale și marcatorii acestei ultime etape a turului ligii a patra brăilene la fotbal, așa cum ni le-a oferit cu amabilitate Mihai Ianoș, secretarul de la AJF Brăila:

   Gloria Movila Miresii – Pandurii Tudor Vladimirescu  0-3 (0-1)
Andrieș  (29, 67), Tănase (75)
   Old Boys Însurăței – Viitorul Ianca  2-2 (2-0) / Oaspeții au depus contestație, iar cazul se va judeca marți, 11 noiembrie, ora 17.
Roșu (1 – autogol), Dumitrana (2) / Rosiu (46), Iordan (62)
   CS Făurei – Avântul Mircea Vodă  3-0 (2-0)
Nenciu (7), Ciurea (11), Butiseacă (70)
   Academia Stars Brăila – Viitorul Însurăței  0-1 (0-0)
Gheorghiță Viali (64
   Victoria Traian – Voința Găiseanca  9-0 (5-0)
Balcan (14), Cațaros (19, 22), Ciocan (25), Postolea (41), Roșu (54 – autogol), Veber (60), Olmazu (75), Pîrlițeanu (83)
   Victoria Cazasu – Sportul Chiscani  1-4 (1-2)
Matei (35) / Zărnescu (28), Stoian (40, 79), Crăciun (80)
Voința Vișani a stat.

   La finalul turului de campionat, primul loc este ocupat de Victoria Traian, care are 33 de puncte, poziția secundă revine Viitorului Însurăței, care are 31 de puncte, podiumul fiind încheiat de Academia Stars Brăila ce a adunat 25 de puncte. Pe ultimele locuri ale clasamentului se află Avântul Mircea Vodă cu 5 puncte și Voința Găiseanca cu 0 puncte!

  Returul va începe sâmbătă, 15 noiembrie, și programează meciurile care vor începe de la orele 11 (juniorii) și 13 (seniorii) după următorul program:

   Viitorul Însurăței – Victoria Traian
   Avântul Mircea Vodă – Academia Stars Brăila
   Viitorul Ianca – CS Făurei
   Sportul Chiscani – Old Boys Însurăței
   Pandurii Tudor Vladimirescu – Victoria Cazasu
   Voința Vișani – Gloria Movila Miresii

   Voința Găiseanca va sta.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Pe aceeași temă