Utiștii și-au luat medaliile de campioni sub ochii lui Mara și în aplauzele galeriei

Mihai Andries 03 Jun. 2014, 15:08 Ligi județene
Utiștii și-au luat medaliile de campioni** sub ochii lui Mara și în aplauzele galeriei

În deschiderea meciului de juniori dintre UTA Bătrâna Doamnă și Universitatea Cluj (câștigat cu 2-0 de arădeni, prin reușitele lui Petrache și Iuga), Asociația Județeană de Fotbal, prin președintele Adrian Lucaci și secretarul Vasile Rad, a înmânat medaliile de campioni ai Ligii a IV-a Arad jucătorilor de la UTA și antrenorilor lor.

mararolancaRând pe rând,Sorin Botiș, Cătălin Hlistei, Ciprian Rus și colegii lor au trecut prin fața tribunei I, culegând aplauzele călduroase ale galeriei „textiliste”, dar și ale altor arădeni prezenți pe arena „Francisc Neuman”.

VEZI o amplă GALERIE FOTO de la FESTIVITATEA DE PREMIERE

Printre spectatori s-a aflat și Bogdan Mara. Fostul atacant al „Bătrânei Doamne” este implicat în proiectul Viitorul Mihai Georgescu, clubul care i-a dat fotbalului românesc pe Vlad Chiricheș sau Alexandru Maxim și care participă și el la turneul semifinal de la Arad. Fostul internațional i-a felicitat personal pe Radu Anca, fotbalist cu care a evoluat în „alb-roșu” în sezonul 2006-2007 în Liga 1, dar și pe antrenorul său din Calea Aurel Vlaicu în stagiunea 2011-2012.

Bineînțeles, suporterii, care de această dată s-au plasat într-unul dintre sectoarele tribunei I, și-au manifestat atașamentul față de culori și implicit de jucătorii care îmbracă tricoul „alb-roșu” prin cântece și scandări. Nu au lipsit nici fumigenele, spectatorii neutri, adică cei sosiți pentru a susține cele două echipe clujene și pe Universitatea Craiova, fiind plăcut surprinși.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 03 Jun. 2014, 15:08 Ligi județene
Pe aceeași temă