Turiac: „Mergem sâmbătă la Câmpulung să vedem echipa adversă de la baraj”

Mihai Andries 06 Jun. 2014, 11:31 Ligi județene
Turiac:**

Ceva mai mult de două săptămâni mai au la dispoziție jucătorii și staff-ul tehnic de la Inter Markus Coteana pentru a pregăti partida de baraj, programată pe 21 iunie, începând cu ora 18.00. Deși se așteptau să întâlnească la barajul de accederea în eșalonul al treilea campioana din Vâlcea, Federația Română de Fotbal a stabilit ca formația care a câștigat ediția din acest an a Ligii a IV-a din Olt să întâlnească campioana din Argeș.

Oficialii clubului din Coteana s-au mobilizat repede, iar sâmbătă vor merge la Câmpulung să vadă CN „Dinicu Golescu”, liderul la zi din Ligia a IV-a Argeș. Antrenorul de la Inter Markus Coteana, Valentin Turiac, are date și despre lotul de jucători al echipei din Câmpulung.

„Noi nu am luat în calcul varianta să jucăm cu echipa din Argeș, ne așteptam să întâlnim campioana din Vâlcea. Formația din Câmpulung joacă sâmbătă, de la 11.45, ultima partidă din acest sezon. Mergem, sâmbătă, la Câmpulung să vedem echipa adversă de la baraj. Am cules ceva informații despre ei, știm că au ca obiectiv promovarea. Au un lot format în mare parte din copii, din acest punct de vedere noi suntem avantajați, pentru că avem în lot jucători cu experiență, care pot face diferența”, a spus antrenorul echipei din Coteana, Valentin Turiac.

Meciul de baraj dintre Inter Markus Coteana și campioana Argeșului este programat pe 21 iunie, începând cu ora 18.00, pe stadionul din Vâlcea.

Lotul echipei Inter Markus Coteana: Petre Radu, Florin Capleru, Marius Dincă, Nicu Măicăneanu, Constantin Săvulescu, Vasile Radu, Petrișor Marin, Florin Nistor, Valentin Oprea, Andrei Bâră, Alexandru Stana, Cosmin Ilie, Gabriel Matei, Florin Dincă, Andrei Vasilescu, Dragoș Niculescu, Marius Ochenatu, Andrei Băluță, Liviu Voiculescu, Lucian Neamțu.
Antrenor: Valentin Turiac.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 06 Jun. 2014, 11:31 Ligi județene
Pe aceeași temă