Supercupa Prahovei, pe 20 iulie!

Mihai Andries 05 Jul. 2013, 17:32 Ligi județene
Supercupa Prahovei,** pe 20 iulie!

Asociația Județeană de Fotbal Prahova va organiza, la mijlocul lunii în curs, prima ediție a Supercupei, la nivel local. După cum bine se știe, în acest meci se vor întâlni câștigătoarea campionatului și cea a cupei, în speță CSM Câmpina și Petrolistul Boldești.

Jocul dintre aceste două grupări – cele mai bune formații din stagiunea trecută de campionat – se va desfășura pe stadionul „Ionuț Trandafir” (în foto), din Ciorani, pe 20 iulie, iar primul fluier al arbitrului se va face auzit la ora 11.00. În sezonul precedent, CSM Câmpina a câștigat ambele întâlniri din campionat, cu același scor (1-0), în timp ce „Boldeștina” și-a luat revanșa în competiția KO (așa cum mai este denumită cupă), când în semifinale a trecut, după executarea loviturilor de departajare, de viitoarea grupare de Liga a III-a.

În altă ordine de idei, pe 3 și 4 august vor debuta primele jocuri la nivel local, în aceste zile fiind programate disputele din cadrul Cupei României, ediția 2013-2014, întâlniri în care vor intra în competiție formațiile de la nivelul Ligii C Prahova. Și finalul săptămânii imediat următoare, mai exact 10-11 august, este destinat partidelor de cupă, în timp ce prima etapă din noul sezon de Liga A este programată să apară în perioada 16-18 august.

 

Sursa: Ziarul Prahova

Mihai Andries 05 Jul. 2013, 17:32 Ligi județene
Pe aceeași temă