Steaua s-a reunit! Încă un brazilian s-a prezentat sub comanda lui Lăcătuș. „Nu avem nicio scuză dacă nu reușim să promovăm”

Marius ANGHEL 16 Jan. 2019, 15:22 Ligi județene

Steliștii s-au reunit, azi, sub comanda staffului alcătuit din Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan și Gheorghe Nițu. În lotul echipei din Ghencea și-a făcut apariția și brazilianul Matheus Madeiros de Souza, roș-albaștrii având deja legitimat un alt jucător din „Țara Cafelei”, Lucas Caetano da Silva Verissimo. De asemenea, „Fiara” a anunțat deja planul pentru acest sezon, dar și cel următor.

„Nu avem nicio scuză dacă nu reușim să promovăm în Liga a 3-a în acest an. Chiar dacă brandul Steaua semnifică foarte mult pentru fotbaliști sau pentru suporterii noștri, nu este ușor să aduci jucători de Liga a 2-a sau de Liga 1 când tu joci în Liga a 4-a. Dacă vom promova, atunci vom atrage nu numai jucători pentru echipa mare, cât și pentru Centrul de Copii și Juniori”, a spus Marius Lăcătuș la reunirea lotului, conform Telekom Sport.

„Fiara” a continuat: „Când va fi gata stadionul, să sperăm că în 2020, vom juca în Liga a 2-a cu un număr foarte mare de spectatori. La Liga a 2-a, în mod cert, numărul suporterilor nu va fi atât de mare, dar cred că spre o medie de 10-15.000 de suporteri putem avea în Ghencea.

Este un proiect de suflet. Când s-a apelat la noi, niciodată nu s-au pus alte probleme pe primul plan decât ceea ce a însemnat clubul Steaua pentru noi. Gândurile noastre se duc destul de departe, să avem chiar și prezențe în cupele europene”.

Între 22 și 1 februarie, CSA Steaua va rămâne în cantonament în București.

Iată lotul prezent la reunire: Horia Iancu, Tudor Alexandru, Bogdan Sitaru, Ștefan Pădureț, Claudiu Zamfirescu, Ștefan Badea, Giovanni Petcu, Gheorghiță Constantinescu, Cătălin Mirea, Mihai Olaru, Florin Răsdan, Adrian Vîlcea, Adrian Vîlcea, Alexandru Aldea, Alin Robu, Alin Iordache, Alexandru Mărgărit, Alexandru Ogică, Lucas Caetano, Matheus de Souza, Alexandru Tîrnăcop, Andrei Nițu, Mihai Zamfir, Cosmin Mihai, Adrian Ilie și Claudiu Moisie.

Marius ANGHEL 16 Jan. 2019, 15:22 Ligi județene
Pe aceeași temă