Spartac, victorioasă în duelul cu Carpați Nehoiu!

Marius ANGHEL 11 Dec. 2013, 14:17 Ligi județene

Coordonată din teren de veteranul Gheorghiță Rădulescu (53 ani), echipa Avântul Spartac Zărnești a terminat turul Superligii lui Coșconea cu o victorie. În ultimul meci formația mai sus amintită a jucat pe teren propriu cu Carpați Nehoiu, reușind să câștige la limită, scor 2-1.

Prima repriză a fost una plictisitoare, astfel că fazele de poartă au fost precum niște delicatese pe masa sărmanilor. Totuși, chiar când cele două echipe se pregăteau să meargă la vestiare, oaspeții au fructificat un corner prin T. Florea, care, profitând de o greșeală a fundașilor adverși, a marcat cu un șut puternic de la zece metri. Avantajul celor din Nehoiu a fost însă anulat la doar câteva minute de la reluarea partidei, când Berbec (50) a finalizat din apropiere centrarea lui Lăutaru. Puțin mai târziu, Avântul Spartac Zărnești putea întoarce rezultatul în favoarea sa, însă experimentatul portar Mindileac s-a opus golului, scoțând miraculos de sub bara transversală mingea șutată de la opt metri de Andrei (56). Peste câteva minute, gazdele au izbutit să preia conducerea, grație aceluiași Berbec (62), care a fructificat de la marginea careului mic pasa excelentă primită de la Andrei (Piciu).

Echipa lui Rădulescu și-a mai creat și alte ocazii, dar scorul a rămas înghețat la 2-1 și astfel Avântul Spartac Zărnești va hiberna pe un loc călduț în clasament.

Avântul Spartac Zărnești: V. Bălan – Constantin, C. Vasilescu, Docuz, A. Rădulescu, Gh. Rădulescu, Andrei, Lăutaru, Mușat, F. Florea, I. Berbec
Rezerve: F. Berbec, Enache, B. Vasilescu, Costic, Ionescu, Ghiță
Antrenor: Gh. Rădulescu

Carpați Nehoiu: Mindileac – I. Andrei, Diaconu, Bularcă, T. Florea, Strătilă, Iorirti, Ion, Niculescu, Cârstea, Băicuș
Rezerve: Stroe, Borelică, Băiculescu
Antrenor: Viorel Ștefan

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 11 Dec. 2013, 14:17 Ligi județene
Pe aceeași temă