Someșul Oar a realizat eventul. Campionii din Satu Mare au câștigat Cupa în prelungiri

Marius ANGHEL 15 Jun. 2014, 17:42 Ligi județene

Someșul Oar a făcut eventul în județul Satu Mare. Dacă în 7 iunie a câștigat campionatul Ligii a IV-a, sâmbătă a pus mâna pe Cupa României la niveul județului. Pe stadionul Olimpia, a întâlnit echipa a doua a Olimpiei pe care învins-o după prelungiri. Ambele echipe au practicat un fotbal plăcut publicului, având fiecare perioade bune de joc.

Primul gol a fost înscris de Oar. Nagy a profitat de greșeala portarului Anca-Trip (min. 35), cel care a scăpat mingea din brațe, iar jucătorul Oarului a fost pe fază și a trimis mingea în poartă. Două minute mai târziu, Faur a fost angajat excelent, a scăpat singur cu portarul și a stabilit scorul primei reprize, 1-1. Avea să fie și scorul înregistrat la finalul celor 90 de minute. Însă, în repriza a doua menționăm că Tripon a trimis mingea peste poartă dintr-un penalty (min. 74). În cele două reprize de prelungire s-au înscris trei goluri. Primul i-a aparținut lui Kirner (min. 104), un gol cu capul, asemănător celui marcat de Van Persie în meciul Olanda – Spania. Același Kirner a dus Someșul Oar la 3-1 după ce a înscris, aflându-se singur în careu, în minutul 116. Ultimul gol al partidei a fost marcat de Sabău, cel care a fost servit excelent de pe partea stângă, de Faur. Scor final 3-2 pentru Oar, iar echipa antrenată de Alexandru Botoș a pus mână pe a cincea cupă a României din șase finale disputate.

VEZI o GALERIE FOTO de la finală

Olimpia II: Anca-Trip – Socaci (Bura 55′), Sabău, Rus, Paul, Kinczel (Gulya 64′), Roghină (Tilinger 72′), Roatiș, Lukacs (Donca 87′), Faur, Șimon (C. Pop 46′).

Someșul Oar: Dobrai – D. Botoș (Mezei 52′), Glodean (Berci 50′), Silaghi, Matei, M. Pop (Kirner 79′), A. Botoș, Puți (Sălăgean 104′), Nagy, Cădar (Fernea 118′), Tripon.

Pentru Oar urmează barajul de promovare în Liga a III-a, pe care-l va disputa pe un teren din Sălaj, în 21 iunie, împotriva campioanei Maramureșului, echipa Sighetu Marmației.

Sursa: Informația zilei

 

Marius ANGHEL 15 Jun. 2014, 17:42 Ligi județene
Pe aceeași temă