Someșul Cărășeu a pierdut meciul de baraj: „Mergem mai departe”

21 Jun. 2012, 15:19 Ligi județene
Someșul Cărășeu a pierdut meciul de baraj:**

Someșul Cărășeu a jucat ieri, la Zalău, meciul de promovare în liga a 3-a, în compania formației bihorene, Tricolorul Alparea.

Prima repriză a fost dominată în totalitate de bihoreni, care au deschis scorul încă din minutul 14, prin Ban care cu ajutorul unei centrări venite din stânga a trimis mingea în poartă printr-o lovitură cu capul de la câțiva metri.

O ocazie mare a elevilor lui Iosif Rapoș a avut loc în minutul 36 când Marius Pop repune de la colțul careiului, iar Bozo, a trimis mingea cu capul pe lângă poartă, lăsând astfel ca Tricolorul să intre la vestiare cu un avantaj, scor 1-0.
În cea de-a doua repriză, jucătorii Someșului au reușit să domine mai mult, însă toate acțiunile lui Merce, Maxim și Bozso au eșuat.
Someșul Cărășeu a ratat promovarea, însă se mândrește cu faptul că a avut parte de un sezon frumos.

Cărășeu: Cadar – R. Rapoș, Sălăgeanu, I. Rapoș, Kolcsey, Domokos (80 V. Gergely), Negrean (46 Nistor), Maxim, Pop, Merce (70 Miclea), Bozso.
Antrenor: Iosif Rapoș

Alparea: Pușcău – Fitero, Pop, Bond, Briciu, Madar, Perei, Iancu, Ban, Lascu, Molnar

Antrenorul sătmărenilor, este mulțumit de performanța elevilor lui. „Echipa adversă e mult mai experimentată, au deschis scorul foarte repede și au dominat jocul pe tot parcursul primei reprize. Am început să jucăm și noi pe la sfârșitul reprizei și am dominat teritoriul în a doua repriză, însă nu am avut ocazii spectaculoase. Cu toate că noi suntem o echipă mică , faptul că am ajuns până aici înseamnă mult pentru noi. Diferența între jucătorii noștri și cei de la Alparea nu a fost una foarte mare, dar așa a fost să fie, nu e nicio problemă, mergem mai departe. Poate la anul vom avea șanse mai mari”, a declarat antrenorul Someșului, Iosif Rapoș.

Articol și foto de Veronica HODAS

21 Jun. 2012, 15:19 Ligi județene
Pe aceeași temă