Șoc de început de an: Pecica și Mutică s-au despărțit!

Mihai Andries 08 Jan. 2014, 18:00 Ligi județene
Șoc de început de an:** Pecica și Mutică s-au despărțit!

Primele zile din 2014 vin cu o schimbare majoră în fotbalul județean: liderul Ligii a IV-a, Progresul Pecica, și antrenorul Dorel Mutică nu mai merg pe același drum!

Despărțirea a fost confirmată de managerul Progresului, Doru Lengyel: „Odată cu începerea minireturului, au apărut primele divergențe între antrenorul echipei și conducerea administrativă. După cele două etape, a venit vacanța, iar problemele s-au acutizat, în loc să se aplaneze. Spre sfârșitul anului, a avut loc o întâlnire între părți, după discuție am stabilit ca în primele zile din 2014, după ce fiecare își face o analiză, să venim cu o decizie. De comun acord, s-a hotărît încetarea colaborării începând cu 6 ianuarie. Nu vreau să încheiem fără a-i aduce mulțumiri lui Dorel Mutică pentru ce a făcut în cele șase luni cât a activat la noi”.

Prima clasată din Liga a IV-a speră să anunțe numele noului antrenor principal până la sfârșitul săptămânii. „Suntem în discuții cu doi-trei antrenori, până probabil vineri le finalizăm. Pe 15 ianuarie vrem să începem pregătirile”, a anunțat Doru Lengyel.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 08 Jan. 2014, 18:00 Ligi județene
Pe aceeași temă