Snagovul a făcut tripla: cupă, campionat și promovare

Mihai Andries 23 Jun. 2014, 17:45 Ligi județene
Snagovul a făcut tripla:** cupă, campionat și promovare

După două sezoane fără fotbal în primele trei eșaloane, Snagovul revine în centrul atenției din ediția viitoare de campionat după ce noua echipă a așezării ilfovene a promovat în Liga 3 în urma barajului de sâmbătă.

Elevii lui George Dumitru au dat lovitura la Călărași, acolo unde au spulberat cu 4-0 pe cei de la Unirea Fierbinți, campionii Ialomiței. Ilfovenii au terminat prima repriză cu un scor de neprezentare, după reușitele lui Ionuț Mihai (26), Bălașa (36) și Bărcănescu (45). Chiar dacă au avut în teren veterani cu experiență în Liga 1 și Liga 2, precum Bobariu (38 de ani) – schimbat la pauză de un alt veteran, Ioniță (42 de ani), Radu Cozma (38 de ani) și Celpan (37 de ani), ialomițenii nu au mai putut întoarce soarta meciului.

Golul lui Silviu Radu (70), după un penalty obținut tot de el, a închis tabela la un sec 4-0. Snagovul încheie en-fanfare un sezon în care a câștigat tot ce se putea câștiga: titlul județean, cupa și barajul pentru Liga 3.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA VOINȚA SNAGOV – UNIREA FIERBINȚI

VOINȚA SNAGOV – UNIREA FIERBINȚI 4-0 (3-0) Ionuț Mihai (26), Bălașa (36), Bărcănescu (45), Slv. Radu (70 – pen.)

Snagov: Al. Radu – I. Mihai, B. Popescu, Vlad, Bărcănescu, Dr. Matei, E. Matei, Bălașa, Găman, Fl. Anton, Daia. Antrenor George Dumitru. Au mai jucat Nechita, Slv. Radu, Snagoveanu, Tudor

Fierbinți: Bobariu – R. Cozma, Al. Adam, Gradea, Tunaru, Pandele, Bander, Anca, Gh. Popescu, Babageanu, Celpan. Antrenor Sorin Petre. Au mai jucat Fl. Ioniță – Minea, Lupașcu

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: IlfovSport

Mihai Andries 23 Jun. 2014, 17:45 Ligi județene
Pe aceeași temă