Ripensia întâlnește Giarmata în primul test de la reluarea pregătirilor

Mihai Andries 09 Jul. 2013, 20:04 Ligi județene
Ripensia întâlnește Giarmata** în primul test de la reluarea pregătirilor

„Ripi” și-a reluat pregătirile de două săptămâni și va disputa primul test pentru abordarea noului sezon, miercuri, pe terenul divizionarei terțe Millenium Giarmata. Roș-galbenii au în continuare în vedere mai mulți jucători de eșalon superior, care ar putea întări considerabil echipa în „Județ”.

Ripensia va avea și o echipă secundă din noua ediție de campionat iar la „Electrica” și-au făcut apariția în această perioadă nume importante. De la jucători de Liga a III-a până la unii ce au evoluat chiar pe prima scenă, precum e Marius Postolache. Culmea acesta nu va juca probabil la ripensiști, care sunt acoperiți cu jucători tineri talentați în linia de mijloc. În schimb o serie de jucători care au evoluat la Flacăra ar putea îmbrăca tricoul lui „Ripi” în noul sezon. Briciu fiind cap de listă.

Testul 2 al verii pentru Giarmata

De partea cealaltă, adversarul de mâine, Millenium Giarmata și-a reluat pregătirile de zece zile și a disputat deja primul amical. În weekend-ul trecut elevii lui Călin Cojocaru au trecut cu 3-2 de Ghiroda (L4) grație  hattrick-ului realizat de Marius Călin. „Milenarii”, care au suferit pierderi masive de efectiv la capătul sezonului, au în pregătire o serie de jucători noi, printre care se află și portarul junior de la ACS Poli – Victor Gârlea.

Cele două echipe timișene se vor afla miercuri în fața celei de-a cincea întâlniri „amicale”. În schimb, va fi prima întâlnire dintre cele două cluburi de la micul incident din finalul sezonului trecut, când echipa a doua a „milenarilor” nu s-a prezentat la jocul de „Municipiu” de la Pădurea Verde, stârnind astfel critici din partea conducătorilor timșoreni. Partida Millenium Giarmata – Ripensia Timișoara se dispută de la ora 19, pe arena „Nicu Moraru”.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Mihai Andries 09 Jul. 2013, 20:04 Ligi județene
Pe aceeași temă