Recolta Blăjani, promovare en fanfare

La capătul unui sezon de excepție în care nu a cunoscut înfrângerea, Recolta Blăjani a reușit promovarea în Liga a IV-a Buzău. Acest lucru i se datorează și primarului Gheorghe Ispas, un mare iubitor al fotbalului care în urma cu trei ani a reînființat echipa și o sprijină financiar.

Cu 16 victorii și două remize, formația din Blăjani a defilat în seria a II-a, terminând campionatul la o distanță de 13 puncte față de ocupanta poziției secunde, AS Balta Albă. La baza realizării obiectivului au stat dorința, munca, seriozitatea precum și spiritul solidarității tuturor celor implicați la echipă, susține primarul comunei Blăjani.

,,Încă de la început am fost convinși că vom reuși să promovăm. Am mizat pe valoarea echipei, seriozitatea jucătorilor și dorința de a reînvia tradiția fotbalului la Blajani. Este îmbucurător faptul că efortul financiar depus de mine și primărie a dat roade iar din sezonul viitor Recolta va juca în Liga aIV-a. Mă simt fericit că am putut contribui și eu la realizarea acestui obiectiv și vreau să arătăm că nu a fost ceva întâmplător”, a mai declarat Gheorghe Ispas.

În ceea ce privește campionatul viitor, Recolta Blăjani își propune situarea  în prima parte a clasamentului, motiv pentru care vor mai fi aduși câțiva jucători pentru întărirea lotului dar se dorește și promovarea celor tineri.

Din echipa care a promovat în Liga a IV-a fac parte următorii jucători: Gabriel Dimian (portar), Valentin Lefter, Ionuț Drăghici, Dănuț Potârniche, Aurel Dincă, Marius Gogan (fundași), Alexandru Negoiță, Mihai Fumea, Nicu Tătaru, Traian Boncu, Cristian Călin, Marian Radu, Marius Șoigan, Ionuț Arsene, Georgian Dodan, Andrei Negoiță (mijocași), Dorel Negoiță, Laurențiu Simion (atacanți). Antrenorii sunt Valeriu Grogore și Mihai Negoiță,acesta din urmă fiind și delegatul echipei.

Articol și foto de Adi SOARE
        
 

Pe aceeași temă