Pui(ești), gata de zbor spre play-off

Mihai Andries 24 Apr. 2013, 02:51 Ligi județene

Printre echipele care au obținut deja biletul pentru accederea în turneul play-off din Liga lui Coșconea se numără și FC Puiești, învingătoare în derbyul din deplasare cu ocupanta locului trei din seria a III-a, Avântul Spartac Zărnești. Oaspeții s-au impus cu scorul de 3-0, mult mai ușor decât s-ar fi așteptat, iar asta și pe fondul unei evoluții destul de șterse a adversarei. Bine așezată în teren și coordonată de veteranul Daniel Petre, aflat în dublă postură – antrenor și jucător, echipa râmniceană a pus repede stăpânire pe joc iar în minutul 16 a reușit primul gol. Unul marcat de Prorosciuc care, în urma unei acțiuni ofensive purtate pe partea dreaptă, l-a învins cu un șut de la 14 metri pe nefericitul portar, acesta având partea sa de vină.

Mai târziu, goal-keeper-ul gazdelor a gafat din nou de această dată la o lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri executată de D. Petre. Asta se întâmpla cu cinci minute înainte de finalul primei reprizei, iar echipa din Puiești, renumită și ea pentru acel blat mizerabil din play-off-ul trecut (36-2 cu AS Cislău!!!) putea să se gândească liniștită la următoarele meciuri. La adăpostul acestui avantaj de două goluri, oaspeții nu au mai forțat în partea secundă și cum gazdele care l-au aruncat în luptă pe veteranul Gheorghiță Rădulescu, în vârstă de 52 ani, au avut doar câteva încercări timide de a se apropia de careul advers, partida părea a fi una de vacanță. Cu toate acestea, în minutul 85, la capătul unui contraatac al râmnicenilor, Butiseacă a înscris din apropiere pentru 3-0 stabilind astfel rezultatul final.

,,Știu că mulți s-ar fi așteptat să dăm o replică bună, însă astăzi (n.r. sâmbătă) nu am jucat nimic. Sigur, am avut în față o echipă puternică, bine așezată în teren și cu jucători mai experimentați. S-a văzut și faptul că cei de la Puiești fac antrenamente iar asta contează foarte mult. După părerea mea, această echipă se numără printre favoritele la câștigarea turneului play-off”, a declarat antrenorul formației Avântul Spartac Zărnești, Gheorghiță Rădulescu.

SPARTAC ZĂ‚RNEȘTI – FC PUIEȘTI 0-3 (0-2) Prorosciuc 16, D. Petre 40, Butiseacă 85

Spartac Zărnești: V. Bălan – I. Bălan, Oprea, I. Docuz, C. Vasilescu, Călin, Ionescu, Florea, Mușat, Lăutaru, A. Rădulescu
Rezerve: Belu, C. Docuz, Gh. Rădulescu, Costic, Cercel, Nica, B. Vasilescu
Antrenor:Gh. Rădulescu

FC Puiești: Goicea – Prorosciuc, Popa, Croitoru, Irinel, Nicolae, Jugănaru, D. Petre, Moldoveanu, Rizea, Butiseacă
Rezerve:Vasile, Marin, Ion,Cristea, Leaua, Preda
Antrenor:D. Petre

 

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 24 Apr. 2013, 02:51 Ligi județene
Pe aceeași temă