Președintele AJF Argeș, Corneliu Sorescu, și-a anunțat demisia

Mihai Andries 21 Feb. 2015, 04:08 Ligi județene
Președintele AJF Argeș,** Corneliu Sorescu, și-a anunțat demisia

Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Argeș, desfășurată vineri după-amiază la hotel IATSA din Ștefănești, a fost una tensionată. S-au prezentat bilanțurile anului calendaristic 2014, s-a prezentat punctul de vedere al reprezentantului Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș cu privire la asigurarea ordinii publice la meciurile considerate cu risc în eșaloanele 4 și 5, dar a fost și scandal

S-a discutat pe marginea „materialelor transmise de unii membri ai C.J.A.O. Argeș în spațiile media”, în urma cărora arbitrul Ștefan Toboșaru și observatorul Marian Mincă au fost excluși din activitate, pentru ca la capitolul „Discuții” de pe ordinea de zi, să fie aduse diferite acuze celor din conducerea A.J.F., fiecare dintre acestea demontate de cei vizați.

Însă punctul culminant al Adunării Generale a fost atunci când președintele AJF Argeș, Corneliu Sorescu, și-a anunțat demisia din fruntea forului argeșean de fotbal chiar în ziua în care a împlinit 64 de ani:Domnilor eu constat că, de fapt, am pierdut frâiele Asociației Județene de Fotbal, voi pleca, nu este niciun secret, mă mut la Ilfov și mă voi angaja și la Federația Română de Fotbal ca și colaborator. Considerați demisia mea depusă în această seară și în 30 de zile voi organiza alegeri anticipate, așa cum prevede regulamentul.

Au fost persoane care au încercat să schimbe decizia președintelui, sperând totodată că noaptea va fi un sfetnic bun pentru Corneliu Sorescu, iar acesta va reveni asupra deciziei.

Articol și video de Bogdan BURHAN (Sport în Muscel)

Mihai Andries 21 Feb. 2015, 04:08 Ligi județene
Pe aceeași temă