Poveste fără sfârșit: Constanța a mai bifat un arbitru bătut în Liga 4

Mihai Andries 19 Sep. 2014, 11:32 Ligi județene
Poveste fără sfârșit:** Constanța a mai bifat un arbitru bătut în Liga 4

Arbitrul constănțean de fotbal Bogdan Bercea a fost lovit la meciul de seniori Aurora 23 August – Victoria Mihai Viteazu, jucat pe terenul de la Neptun și contând pentru etapa a șasea a Ligii a IV-a de fotbal a județului Constanța. Scorul a fost 3-2 în favoarea oaspeților iar după fluierul de final, arbitrul a fost înjurat de un jucător de la Aurora, motiv pentru care i-a arătat cartonașul roșu.
 
Gazdele au izbucnit, iar un om de ordine a avut o încercare nereușită de a da în Bogdan Bercea. Arbitrul nu a mai scăpat însă de o lovitură cu pumnul în față (pe la spate) primită de la unul dintre cei care jucaseră pentru echipa gazdă (altul decât cel eliminat). Luat prin surprindere, Bogdan Bercea a căzut, dar s-a ridicat rapid (pentru a nu primi și o eventuală a doua lovitură), însă agresorul nu a mai dat, fugind de la locul incidentului. Arbitrului i-a curs toată seara sânge din nas și are o tăietură de doi centimetri la pomete, dar acum e bine. În seara meciului, Bogdan Bercea a depus plângere la Poliția Neptun.
 
Oficialii Asociației Județene de Fotbal Constanța au descoperit că folosirea în timpul meciului a celui care a lovit a fost neregulamentară (jucătorul era nelegitimat), fiind vorba de substituire de jucători. În această situație, Comisia de Disciplină a AJF Constanța care a judecat, ieri, cazul, nu a avut cum să ia măsuri împotriva agresorului arbitrului (identificat în persoana lui Marius Oprișan, care a fost titular și a jucat tot meciul), dar i-a penalizat pe Aurora și pe delegatul ei.
 
Astfel, clubul din 23 August a fost amendat cu 2.000 de lei pentru deficiențe organizatorice și pentru folosirea unui jucător substituit; delegatul Aurorei, Ion Mitricioiu, a fost amendat cu 1.000 de lei și suspendat șase luni pentru înscrierea în raportul oficial de joc a unui jucător substituit; Aurora 23 August a primit interdicție de a organiza meciuri pe teren propriu timp de patru etape. Meciul de juniori Aurora – Victoria Mihai Viteazu s-a încheiat cu scorul de 5-0 pentru oaspeți.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 19 Sep. 2014, 11:32 Ligi județene
Pe aceeași temă