Pas greșit făcut de Viitorul Însurăței

Marius ANGHEL 28 Apr. 2015, 16:33 Ligi județene
Pas greșit făcut de Viitorul Însurăței

Etapa a 20-a a Ligii a IV-a Brăila a programat sâmbăta trecută șase partide, însă doar patru s-au disputat. Pandurii Tudor Vladimirescu a obținut din oficiu trei puncte, deoarece Avântul Mircea Vodă s-a retras din campionat, iar Gloria Movila Miresii a câștigat la „masa verde”, pentru că Voința Găiseanca nu s-a prezentat la acest joc.

Singura formație care s-a impus în deplasare a fost Victoria Traian. Echipa care domină autoritar actuala ediție de campionat s-a impus cu 6-2 la Victoria Cazasu, însă gazdele se pot lăuda cu cel mai frumos gol marcat, autorul lui fiind Avramescu. Jucătorul echipei din Cazasu a inițiat o acțiune personală pe partea dreaptă în minutul 80, dar a șutat în bara porții apărate de Constandache, mingea a revenit în teren pe partea opusă a careului tot la Avramescu, iar, de această dată, atacantul a șutat în vinclul porții oaspeților. Fără titularii Baicu, Banciu, Cheleș, Cotigă, Bratosin și cu portarul titular, Baltag, eliminat în minutul 33 pentru un fault în calitate de ultim apărător, Viitorul Însurăței nu putea spera la un rezultat pozitiv în meciul de la Voința Vișani. Oaspeții au condus cu 1-0 la pauză, însă în repriza a doua Voința Vișani a întors rezultatul în favoarea sa.

Sportul Chiscani a câștigat la limită, 1-0, derby-ul etapei cu Viiorul Ianca, golul de trei puncte al gazdelor fiind marcat în minutul 53 de Ionuț Huțu. Într-un alt meci viu disputat Victoria Old Boys Însurăței a remizat, 1-1, la Bertești, cu Stars Brăila.

După 20 de etape pe pimul loc se află Victoria Traian cu 55 de puncte, poziția a doua este deținută de Viitorul Însurăței 44 puncte, iar a treia de Stars Brăila, 40 puncte.

Etapa a 20-a a programat meciurile:

Victoria Old Boys Însurăței – Stars Brăila 1-1 (1-0)
V. Gheorghe (6) / Bolozan (68)
Victoria Cazasu – Victoria Traian 2-6 (1-4)
Luchian (43), Avramescu (80) / Tureac (22), Veber (35, 74), V. Durbacă (40), Postolea (44, 83)
Gloria Movila Miresii – Voința Găiseanca 3-0 / omologat
Voința Vișani – Viitorul Însurăței 3-1 (0-1)
Fodulu (51), S. Buteseacă (62), Nazâru (84) / Lupașcu (2)
Pandurii Tudor Vladimirescu – Avântul Mircea Vodă 3-0 / omologat
Sportul Chiscani – Viitorul Ianca 1-0 (0-0)
Huțu (53)

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 28 Apr. 2015, 16:33 Ligi județene
Pe aceeași temă