O fostă campioană a județului Botoșani este în pragul desființării. „La vară renunț la echipă”

O fostă campioană a județului Botoșani este în pragul desființării.**

A câștigat mai multe titluri de campioană a județului Botoșani, a jucat de două ori în Liga a III-a, iar acum este în pragul desființării. În această iarnă vor pleca cei mai buni jucători, iar din vară echipa se va desființa.

Luceafărul Mihai Eminescu a dominat timp de mai mulți ani campionatul județean de fotbal, reușind să câștige mai multe titluri și cupe. A reușit două promovări în Liga a III-a, în urma meciurilor de baraj disputate, dar nu a făcut față costurilor și a revenit în Liga a IV-a. Între timp, în localitatea Ipotești s-a construit o bază modernă care îndeplinește standardele pentru Liga a III-a, dar foarte probabil comuna Mihai Eminescu va rămâne fără echipă de fotbal.

„Vom continua până la sfârșitul campionatului, iar din vară nu mă mai implic. Dacă nu găsesc pe cineva care să preia echipa, Luceafărul se va desființa. În această iarnă vom renunța la cei mai buni jucători. Probabil vor pleca la Dorohoi (n.r. Inter Dorohoi) pentru că acolo se dorește promovarea în Liga a III-a. Noi vom juca cu copii în retur și nu ne mai propunem câștigarea campionatului”, a spus, pentru btonline.ro, deputatul Verginel Gireadă, principalul sponsor al echipei Luceafărul Mihai Eminescu.

Articol scris de Răzvan SAUCIUC

Pe aceeași temă