Nu se tem de concurență: „Vrem promovarea”

22 Feb. 2012, 12:44 Ligi județene
Nu se tem de concurență:** „Vrem promovarea

După un tur în care a evoluat aproape fără greșeală, cu un singur meci pierdut și un singur rezultat de egalitate, liderul Ligii a IV-a Hunedoara nu se consideră calificată la barajul de promovare din vară, chiar dacă urmăritoarele sale nu au ca obiectiv primul loc. Cu șapte puncte avans față de locul secund, ocupat de Aurul Brad, cei de la Vulcan cred că returul nu este jucat, decisive pentru câștigarea campionatului fiind primele patru etape din retur.

„E greu returul și cred că dacă vom trece cu bine de primele patru etape, în care trei meciuri le jucăm în deplasare ne va fi mai ușor. Oricum obiectivul nostru în prima fază este calificarea la baraj și apoi promovarea în Liga a III-a”, a spus antrenorul Marius Szoradi.

CS Vulcan a retrogradat din Liga a III-a la finalul sezonului 2008-2009. Timp de trei ani a rămas o echipă de pluton fără ambiții mari de revenire, dar și-a propus în pași mărunți formarea unei trupe de viitor. Planul celor de acolo începe să dea roade acum și la finalul acestui sezon echipa din Vulcan are mari șanse de a se califica la barajul de promovare în Liga a III-a. „Nu ne-am propus să mergem la baraj dar am zis că dacă vom fi acolo nu ne vom da la o parte. Am jucat foarte bine în tur, cu un singur eșec, la Zarandul Crișcior, exact unde ne așteptam mai puțin”, a declarat Ion Pantilimon, președintele lui CS Vulcan.

Echipa antrenată de fostul jucător al Jiului, Marius Szoradi, a început pregătirea în data de 16 ianuarie, fără a efectua un cantonament, jucătorii antrenându-se la baza proprie. Din cauza vremii, CS Vulcan nu a reușit să joace decât o singură partidă amicală, pierdută cu 1-0 în fața Jiului Petroșani, iar pentru sfârșitul acestei săptămâni se încearcă perfectarea unui nou joc cu echipa fanion a Văii Jiului.

„Din păcate acestea sunt condițiile la noi, nu avem terenuri pentru a perfecta amicale dar ne-am pregătit fizic bine și așteptăm cu încredere începerea returului”, a declarat antrenorul lui CS Vulcan, Marius Szoradi.

Lidera clasamentului și-a păstrat același lot ca și în tur, fără a perfecta vreun transfer, lot al cărei vedetă este veteranul Alin Miculescu, ajuns acum la 33 de ani. „Avem un lot echilibrat și nu am avut nevoie de transferuri deși unii jucători s-au autopropus la noi”, a precizat președintele Ion Pantilimon.

Articol scris de Loredana Juglea

22 Feb. 2012, 12:44 Ligi județene
Pe aceeași temă