Măsuri blânde luate de AJF Vâlcea după ce un arbitru a fost bătut la Bunești. Agreșorii lui Omeag au primit suspendări de doar jumătate de an și un an

Măsuri blânde luate de AJF Vâlcea după ce un arbitru a fost bătut la Bunești.** Agreșorii lui Omeag au primit suspendări de doar jumătate de an și un an

Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea a luat măsuri destul de blânzi după evenimentul tragic petrecut în ultima etapă a Ligii a V-a județene. Duminica trecută, la finalul meciului dintre Căpșunarii Bunești – Oltul Drăgoești, scor 1-2, mai mulți jucători ai gazdelor, printre care și sponsorul Alexandru Petre, l-au bătut cu bestialitate pe tânărul arbitru Bogdan Omeag (21 de ani)(foto). 

Doi dintre agresorii jucători, Cristian Gulea și Emanuel Codreanu, au fost suspendați pentru un an. În schimb, patronul-jucător al echipei Căpșunarii Bunești, Alexandru Petre, cel pe care arbitrul îl acuză că a instigat la violențe și a fost primul care a lovit, a primit doar jumătate de an de suspendare!

„Sancțiunile s-au dat după declarațiile arbitrului și înscrisuri, toți au fost audiați. A fost o chestie urâtă. Terenul de la Bunești e neomologabil și neîmprejmuit, dar e treba AJF-ului. Dacă erau condiții regulametare, arbitrul nu era prins lângă mașini” a spus președintele Comisiei de Disciplină de la AJF Vâlcea, Constantin Lazăr.

Fugărit la finalul meciului de la Bunești de către agresori, arbitrul Bogdan Omeag a fost prins lângă mașina sa, lovit și trântit la pământ. A scăpat de la o tragedie mai mare doar datorită intervenției prompte a tatălui său.

Omeag s-a ales cu timpanul fisurat și a stat internat două nopți în spital, însă are certificat medico-legal pentru o perioadă de 18 zile, incluzând și îngrijirile de acasă. Victima a depus sesizare și la poliție și va merge și în instanță pentru a obține dreptatea.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă