Jucătorii lui FC Microbuzul au primit tricourile de campioni și au făcut scor în ultimul meci al sezonului

10 Jun. 2012, 00:06 Ligi județene

FC Microbuzul a închiat cu o victorie campionatul. Elevii lui Ioan Asaftei s-au impus cu scorul de 6-2 în fața formației Bucovina Rogojești, unul din goluri fiind marcat de viceprimarul Florin Ghiorghiță.

Jucătorii echipei FC Microbuzul au intrat relaxați pe teren și asta deoarece meciul cu Bucovina Rogojești nu mai avea nicio miză. După o mare ocazie în debutul meciului, gazdele au reușit să deschidă scorul prin Gugeanu. Treptat, oaspeții au echilibrat jocul și se părea că misiunea echipei FC Microbuzul nu va fi una foarte ușoară. După 45 de minute, gazdele aveau un avantaj la limită. În pauză, organizatorii le-au pregătit spectatorilor un mini recital de muzică populară.

La 10 minute de la reluare, gazdele au beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Jucătorii de la Bucovina Rogojești au protestat iar unul dintre ei a văzut cartonașul roșu. Goalkeeperul oaspeților s-a întors cu spatele în timp ce Mihai Andrieș a executat penaltyul iar centralul partidei a decis ca lovitura de la 11 metri să fie repetată și i-a acordat cartonaș galben portarului de la Rogojești. A executat din nou Mihai Andrieș și a înscris.

Replica oaspeților a venit imediat și scorul era 2-1 după o gafă a defensivei gazdelor. Intrat pe teren în locul lui Dumitraș, viceprimarul Florin Ghiorghiță a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor. Acesta a reușit să înscrie cu un șut la colțul scurt de la 20 de metri. Cu opt minute înainte de final Bejan a prins un șut de excepție de la 25 de metri și scorul devenea 4-1.

Finalul partidei a fost unul spectaculos cu trei goluri foarte frumoase în doar cinci minute. Până la urmă, s-a încheiat 6-2 și FC Microbuzul se gândește la barajul pentru promovarea în liga a III-a ce va avea loc pe 20 iunie la Gura Humorului.

Înainte de meci au primit tricourile de campioni

Înaintea partidei de astăzi, contra formației Bucovina Rogojești, jucătorii echipei FC Microbuzul au primit tricourile de campioni din parte oficialilor Asociației Județene de Fotbal.

La premiere a fost prezent și Dumitru Balan, principalul finanțator al echipei FC Microbuzul care le-a promis jucătorilor o primă consistentă în cazul în care vor reuși să câștige meciul de baraj și să promoveze în liga a III-a. Ovidiu Caia, președintele executiv al echipei campioane a județului Botoșani a vrut să transforme evenimentul într-o sărbătoare și a adus la stadionul Mecanex doi lăutari.

Alin Bejan își agață ghetele în cui după finala Cupei

Golgheterul echipei FC Microbuzul intenționează să renunțe la cariera de jucător după finala fazei județene a Cupei României. Alin Bejan spune că îi lasă pe cei tineri să joace și că va pune accent mai mare pe antrenorat. De altfel, Alin Bejan a început să se ocupe de viitorul fotbalului botoșănean. El împreună cu Vali Bordeanu vor pregăti o grupă de juniori și vor face selecția pentru echipa fanion.

„A fost o ambiție de a mea de a juca și de a câștiga campionatul. Am vrut să văd dacă mai pot juca un sezon la nivel de județ. Cred că oamenii din conducere au fost mulțumiți de evoluția mea și mă bucur că am câștigat campionatul. Urmează meciul de baraj, mergem să ne jucăm șansa. Din câte am înțeles, Știința Miroslava este o echipă accesibilă și sper să câștigăm. Nu voi continua la liga a III-a dacă reușim promovarea. Am spus de la început că anul acesta mai joc la județ după care îi las pe cei tineri”, a spus Alin Bejan.

„Degeaba am câștigat campionatul dacă nu câștigăm meciul de baraj”

Principalul finanțator al echipei FC Microbuzul spune va oferi o primă consistentă jucătorilor în cazul în care aceștia reușesc să câștige meciul de baraj și să promoveze în liga a III-a. Dumitru Balan intenționează să rămână în fotbal și în următorul sezon dar spune că mai trebuie cel puțin doi-trei sponsori pentru liga a III-a.

„Va fi o primă specială dar după meciul de baraj. Degeaba am câștigat campionatul dacă nu câștigăm meciul de baraj. Urmează să vorbesc cu președintele și stabim prima pentru baraj. Sunt optimist înaintea meciului de baraj. Intenționez să continui și la liga a III-a dacă reușim promovarea dar e clar că ne mai trebuie sponsori pentru că bugetul va fi de ordinul câtorva miliarde de lei vechi. Am câștigat liga a V-a anul trecut. Anul acesta am câștigat liga a IV-a și asta îmi dă curaj pentru a continua. Este o mândrie și o satisfacție”, a spus Dumitru Balan.

Mai multe POZE de la meci

Sursa: Bt online

10 Jun. 2012, 00:06 Ligi județene
Pe aceeași temă