Jiul, în pericol să nu se prezinte la meciul de sâmbătă și chiar de desființare, din nou

Marius ANGHEL 30 Oct. 2013, 14:18 Ligi județene
Jiul, în pericol să nu se prezinte la meciul de sâmbătă** și chiar de desființare, din nou

Jiul Petroșani încearcă din răsputeri să ducă la bun sfârșit cele cinci meciuri care au mai rămas până la finele turului, dar managerul Marin Tudorache trage un serios semnal de alarmă. „Mai avem nevoie de 4.000 de lei pentru a putea să ne prezentăm la meciuri”.

Vremuri din ce în ce mai grele pentru echipa de fotbal Jiul Petroșani. Managerul Marin Tudorache spune că gruparea din Vale este la un pas de a nu se mai putea prezenta la cele cinci meciuri pe care petroșenenii le mai au de disputat până la finele turului. Jucătorii fac muncă voluntară, iar banii vin din buzunarul managerului și a celor câțiva care mai sunt prin preajmă.

„Dacă nu facem rost de 4.000 de lei pentru cele cinci jocuri se va pune sub semnul întrebării deplasarea noastră sau prezentarea la meciuri. Jiu este într-o situație delicată”, a declarat managerul Marin Tudorache.

Apetri, afară

Pe lângă probleme financiare cu care echipa din Vale se confruntă managerul Jiului spune că echipa trebuie să sufere și din cauza unor gesturi făcute de anumiți jucători de la echipă. „Apetri, în timpul meciului din etapa trecută, a ieșit de pe teren fără să-l dea nimeni, supărat că cei din tribună îl înjurau. A ieșit a luat cartonaș galben și apoi pe cel roșu. Pentru gestul făcut nu mai face parte din echipă, noi nu avem nevoie dea șa ceva. Avem nevoie de jucători care să pusă suflet mai ales că este știută situația de aici”, a spus Tudorache.

Pleiadă de antrenori

Din când în când un aer a schimbării este bine venit la orice echipă, astfel că și Jiul a apelat la acest truc. Toni Sedecaru a fost instalat în postul de director tehnic, Sorin Ghițan antrenor principal, Sorin Henzel și Anton Ilie, antrenori secunzi.

„Nu s-a schimbat mare lucru. Important este ca acești copii pe care îi avem să joace și avem jucători talentați: Daniel Roșianu, Cornel Graur, Andrei Ilie, Ilie Dumitru, Dan Pavel. Și vreau să le mulțumesc celor care ne ajută să mergem cu acești copii în deplasări: Siminic Măgduți și firmei: Univertis. Avem nevoie de ajutor și oamenii trebuie să înțeleagă că Jiul nu trebuie lăsat să moară”, a mai punctat Tudorache.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 30 Oct. 2013, 14:18 Ligi județene
Pe aceeași temă