Imaginea începutului de an în fotbalul românesc! La AJF Ilfov tragerea la sorți a Cupei României se face din caserola pentru mâncare | VIDEO

Marius ANGHEL 20 Feb. 2020, 13:08 Ligi județene

AJF Ilfov candidează la titlul de cea mai înapoiată instituție fotbalistică din România. Desemnarea arbitrilor nu se comunică, așa cum se întâmplă la toate asociațiile, pe site, ci direct pe contul de Facebook. Mai nou, la tragerea de ieri, 19 februarie, a semifinalelor Cupei României, zona județeană Ilfov, biletele cu numele echipelor, scrise cu pixul, au fost extrase dintr-o caserolă de plastic.

În criză de idei, șefii instituției conduse de Dumitru Crăciun, cel care a persiflat statutul-cadru al FRF prinvind AJF-urile, au reușit o premieră în istoria fotbalului românesc. După ce au mâncat din caserole, le-au spălat, le-au uscat și apoi le-au folosit pentru un eveniment important.

Întâmplarea a avut loc miercuri, 19 februarie, la sediul AJF Ilfov. Maestru de ceremonii a fost Grecu Constantin, vicepreședintele AJF Ilfov.

Programul semifinalelor este următorul: Voința Crevedia – Viitorul Domnești și Viitorul Pantelimon – CS Brănești. Meciurile se dispută tur, retur, data urmând a fi stabilită ulterior.

Iată câteva din reacțiile de pe Facebook, la postarea lui Marius Șerban:

Articol scris de Daniel NAZARE

Marius ANGHEL 20 Feb. 2020, 13:08 Ligi județene
Pe aceeași temă