FC Puiești termină campionatul en-fanfare și așteaptă tragerea la sorți a play-off-ului

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 14:31 Ligi județene

Matematic calificată in playoff-ul ce va stabili echipa care va reprezenta judetul Buzau la barajul pentru promovarea in al treilea esalon fotbalistic, FC Puiesti s-a deplasat duminica la Rubla pentru a disputa ultima partida din campionat in acest sezon impotriva formatiei Valconf Valea Ramnicului.

Echipa oaspete nu concepea alt rezultat decat victoria in aceasta partida deoarece vroia sa termine seria pe prima pozitie avand in vedere ca principala contracandidata, Vointa Lanuri, echipa ce inaintea acestei etape se afla pe pozitia secunda la egalitate de puncte cu FC Puiesti, isi adjudecasera cele 3 puncte din ultima runda, sambata, cand a depasit cu scorul de 2-1 formatia Victoria Buda.

Tehnicianul Dan Petre, nimeni altul decat fratele mijlocasului formatiei Gaz Metan Medias, Ciprian Catalin Petre, fiind constient de valoarea lotului pe care il are la dispozitie, a luat in calcul faptul ca acest meci se juca duminica, cu numai 3 zile inainte de startul partidelor din playoff, si hotaraste sa-si odihneasca cateva din piesele de baza. In ciuda acestui lucru, FC Puiesti isi respecta blazonul de lider si elevii lui Petre reusesc sa deschida scorul destul de repede, in minutul 9.

Meciul decurge intr-un singur sens, Puiestiul punand stapanire pe mijlocul terenului si dominand clar partida atat in ceea ce priveste posesia cat si ocaziile de gol.

Fluierul final da startul petrecerii in sanul formatiei buzoiene care dupa aceasta victorie, 7-3, castiga seria a III-a celui de-al patrulea esalon fotbalistic si asteapta increzatoare alaturi de celelalte 7 echipe calificate, Foresta Nehoiu, Partizanul Merei, ABC Stoicescu, Pescarusul Luciu, Locomotiva Buzău, Vointa Lanuri și Avintul Spartac Zărnești, startul payoff-ului de miercuri, 29 mai.

Stadioanele pe care se vor disputa partidele din playoff sunt Olimpia Rm. Sărat, Merei, Săhăteni, Berca sau Limpeziș, iar finala se va juca pe stadionul Gloria Buzau.

Astazi (n.r. luni) la ora 10:00, la sediul AJF Buzau, a avut loc tragerea la sorti a partidelor, castigatoarele fiecarei serii si cea mai buna echipa clasata pe locul 2 fiind capi de serie, iar F.C. Puiesti va disputa prima partida din cadrul playoff-ului, miercuri 29 mai, de la ora 17:30, pe terenul din Berca impotriva formatiei Partizanul Merei.

Articol și foto de Iulian GRIGORAȘ

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 14:31 Ligi județene
Pe aceeași temă