Delta 2013 defilează spre promovare!

Marius ANGHEL 24 Sep. 2013, 11:00 Ligi județene
Delta 2013** defilează spre promovare!

Deși au trecut doar patru etape din cadrul Campionatului județean de Fotbal iar echipa susținută de Consiliul Județean nu are o lună de când joacă aceasta este deja favorita certa la promovare.

Delta 2013 Tulcea a trecut duminică în deplasare la Horia de Tractorul cu scorul de 13-0, la pauză 4-0, prin golurile marcate de Pantelie, cinci la număr, Garleanu- 3, Postelnicu- 2, Cazacu, Nitor și autogolul portarului Mitan. Etapa precedenta tulcenii au trecut de Somova cu 16-2!

Scorul ne scutește de alte comentarii, gazdele cedând fizic după pauză, când totuși au reușit singurul șut pe poarta tulcenilor!

„Mă bucura faptul că echipa a reușit un joc combinativ pe un teren destul de greu. Ne pregătim pentru partidele viitoare, lotul a început să meargă bine, se știe că am avut puțin timp pentru pregătirea comună însă este și meritul antrenorului Iamandi că a reușit să închege o echipă care merge din ce în ce mai rodata. Aștept cu nerăbdare meciurile cu Babadagul, cu Jurilovca, echipe mai de calitate, să vedem atunci câte goluri vom înscrie” a declarat președintele Florentin Manolache.

„Am câștigat cu 13-0 dar am ratat încă pe atâtea ocazii, mai sunt lucruri de pus la punct, mai avem de lucrat. Vom vedea exact nivelul când ne vom confrunta cu echipe mai sudate, pe terenuri mai bune zic eu că ne vom descurca și mai bine” a declarat și antrenorul Gheorghe Iamandi.

Delta Tulcea: Dabija- Judeanu, Găină, Danielescu, Nitor- Gărleanu, Postelnicu, Mărginean, Mihailov- Cazacu, Pantelie.
Antrenor Gheorghe Iamandi.

În celelalte partide ale etapei s-au înregistrat rezultatele:

Național Somova – Sarica Niculițel 4-1
Viitorul Frecatei – Șoimii Topolog 5-0
Hamangia Baia – Izbândă M. Kogălniceanu 1-2
Triumf Cerna – Noua Generație Macin 0-4
Granitul Babadag – Luceafărul Slava Cercheză 3-3
Razim Jurilovca – Pescărușul Sarichioi 3-0
Troesmis Turcoaia
a stat.

In clasament Delta ocupa locul trei cu un meci mai putin disputat, meci ce o va aduce in postura de lider in fata celor de la Kogalniceanu si Macin.

1     A.C.S. Izbânda Hagilarea M. Kogălniceanu     4     4     0     0     22-2     12p     +6
2     A.S. Noua Generație Măcin     4     4     0     0     18-1     12p     +6
3     ÃS CS Delta 2013 Tulcea     3     3     0     0     34-3     9p     +6

Sursa: Ziarul de Tulcea

Marius ANGHEL 24 Sep. 2013, 11:00 Ligi județene
Pe aceeași temă