CSM Ceahlăul își va începe activitatea din ultima ligă a județului. AJF Neamț nu primește în Liga 4 noul club al orașului Piatra Neamț

Marius ANGHEL 27 Jul. 2016, 14:37 Ligi județene
CSM Ceahlăul își va începe activitatea din ultima ligă a județului.** AJF Neamț nu primește în Liga 4 noul club al orașului Piatra Neamț

Noua echipă a orașului Piatra Neamț, CSM Ceahlăul, va fi nevoită să își înceapă activitatea din ultima ligă a județului Neamț, Asociația Județeană de Fotbal nedorind să facă niciun favor clubului susținut de primărie. Președintele Ioan Costin Toma spune că forul pe care îl conduce va rămâne echidistant și nu va permite înscrierea în Liga a 4-a a unei echipe abia înființate, aceasta urmând a fi tratată ca și restul formațiilor din județ.

„Vrem să-i tratăm pe toți în mod egal. Putem participa cu un sfat sau cu o idee, la orice întrunire cu echipele, dar nu vom putea susține, vreodată, o anumită grupare. Să nu se creadă că noi nu vrem să ajutăm cu înscrierea și participarea CSM Ceahlăului în primul eșalon județean. Dacă am face un exces de zel și am înscrie această echipă în liga a patra, ulterior va fi contestată. Iar dacă sezonul imediat va câștiga titlul de campioană în Neamț, ar pierde posibilitatea participării la «barajul» de promovare în liga a treia”, a declarat, citat de realitateamedia.ro, președintele AJF Neamț.

Astfel, CSM Ceahlăul va trebui să înceapă din Liga a 5-a, cu toate că în Liga a 4-a echipele care au dreptul să participe nu se închesuie să se înscrie în noua ediție de campionat. „Acolo pot ajunge să activeze o serie de echipe din liga a cincea care au potență financiară, o bază sportivă corespunzătoare, o conducere de încredere și oarecare stabilitate financiară. În plus, aceste grupări au demonstrat de-a lungul anilor că ne putem baza pe ele, că prezintă încredere”, a mai spus Toma.

CSM Ceahlăul este un club nou înființat, care se dorește a fi înlocuitorul falimentarului Ceahlăul Piatra Neamț.

Marius ANGHEL 27 Jul. 2016, 14:37 Ligi județene
Pe aceeași temă