CS Vulcan, de nerecunoscut

25 Oct. 2011, 13:33 Ligi județene
CS Vulcan,** de nerecunoscut

CS Vulcan, lidera Ligii a IV-a, a suferit primul eșec din acest sezon, scor 0-3, în partida din deplasare cu Zarandul Crișcior, ocupanta locului 15, și a pus punct parcursului perfect din campionat. Ocupanta locului secund, Aurul Brad a câștigat, acasă, jocul cu Minerul Aninoasa, scor 3-1, și reușit să egaleze la puncte lidera, CS Vulcan.

„Jucătorii noștrii au crezut că vor câștiga prin simpla prezență în teren, pentru că eram pe primul loc, și au fost de nerecunoscut. Au suferit de lipsă de concentrare și nu și-au făcut jocul obișnuit. Cei de la Zarandul au avut trei șuturi la poartă și au marcat de trei ori, de două ori în urma unor erori ale portarului nostru. E drept că ne-au lipsit doi titulari, însă chiar și rezervele ar fi trebuit să aibă un randament bun”, a spus Neluțu Pantelimon, președintele grupării CS Vulcan.

Pasul greșit al echipei CS Vulcan a reaprins lupta pentru fotoliul de lider, întrucât Aurul Brad a reușit să egaleze la puncte echipa din Valea Jiului. Brădenii s-au impus cu 3-1 în partida cu Minerul Aninoasa, la capătul unui meci pe care l-au controlat în totalitate.

„Leaha (min. 6) a deschis scorul pentru Aurul, minerii au marcat în propria poartă în minutul 20, pentru 2-0, iar Bănărescu (50) a dus scorul la 3-0, cu o lovitură de cap. Minerul Aninoasa a reușit golul de onoare, în minutul 80”, a spus Grigore Verde, președintele clubului Aurul Brad.

Scorul etapei a XI-a în Liga a IV-a l-a realizat Dacia Orăștie care s-a distrat în meciul cu cu Victoria Călan și a câștigat cu 10-2.

Metalul Crișcior – „U” Petroșani 0-0
Minerul Teliuc – Gloria Geoagiu 0-4
Retezatul Hațeg – Șoimul Băița 2-0
Aurul Certej – Retezatul Râul de Mori 3-1
Zarandul Crișcior – CS Vulcan 3-0
Jiul II Petroșani – Inter Petrila 4-2
CSA Aurul Brad – Minerul Aninoasa 3-1
Dacia Orăștie 2010 – Victoria Călan 10-2
Minerul Uricani
a stat.

Articol scris de Loredana JUGLEA

25 Oct. 2011, 13:33 Ligi județene
Pe aceeași temă