CS Făurei a realizat (totuși) scorul etapei

Mihai Andries 03 Jun. 2013, 23:26 Ligi județene
CS Făurei a realizat** (totuși) scorul etapei

La sfârșitul săptămânii trecute, pe șapte terenuri din județul Brăila au avut loc tot atâtea partide care au contat pentru etapa cu numărul 29 (penultima) din cadrul ligii a IV-a brăilene la fotbal. Exact la fel ca și în etapa trecută avem aceleași număr de goluri, 34 (17 gazdele și tot 17 oaspeții) dar și o nouă neprezentare.

Dacă în runda trecută Gloria Movila Miresii a refuzat să facă deplasarea la Cireșu, de această dată Viitorul Galbenu a fost gruparea ce nu s-a prezentat la Gropeni pentru jocul cu Dunărea din localitate. Tot ca în etapa precedentă oaspeții au câștigat patru meciuri, gazdele s-au impus în alte trei dispute, iar niciun meci nu s-a terminat nedecis.
Scorul etapei a fost realizat de CS Făurei care a umilit cu un categoric 8-0 pe oaspeții de la Avântul Mircea Vodă, toate cele opt goluri fiind marcate în repriza a doua. Avantajul propriilor terenuri a fost fructificat de Victoria Cazasu care a trecut la limită de Voința Vișani, și de Sportul Chiscani grupare care a câștigat tot la limită disputa cu Pandurii Tudor Vladimirescu.

În celelalte jocuri oaspeții au câștigat fără prea multe probleme partidele pe care le-au avut pe terenuri „străine”. Astfel FC Tufești a câștigat cu 5-1 disputa de la Movila Miresii, Viitorul Însurăței a câștigat cu 4-1 la Voința Găiseanca, Conpet Cireșu a învins cu 2-0 la Victoria Traian, iar Viitorul Ianca s-a impus la limită pe terenul Voinței Șuțești.

După această rundă se cunosc absolut toate „necunoscutele” ligii a IV-a brăilene la fotbal. Astfel, Conpet Cireșu (căștigătoarea autoritară a ligii a IV-a brăilene) va juca la Galați meciul de baraj pentru promovarea în liga a treia, cu echipa campioană a județului Tulcea (din câte se pare) Izbânda Mihail Kogălniceanu pe 19 iunie, iar Voința Șuțești și Viitorul Galbenu au retrogradat deja în liga a V-a. Gruparea din Șuțești mai are doar o șansă pur teoretică de a evita retrogradarea, și anume să câștige cel puțin un punct la Cireșu cu cei de la Conpet, iar Voința Găiseanca să piardă la Viitorul Ianca. Simple fabulații de dosarele X!

Dar până vom afla dacă se va produce minunea de la Cireșu, vă prezentăm rezultatele și marcatorii acestei penultime etape a ligii a IV-a brăilene la fotbal așa cum le-am aflat de la Mihai Ianoș secretarul general al AJF Brăila:

Victoria Cazasu – Voința Vișani  4-3 (0-1)
Avrămescu (50), Matei (62, 75, 89)/ Mândroasa (21, 49, 60)
CS Făurei – Avântul Mircea Vodă  8-0 (0-0)
Butiseacă (50, 52, 84), D. Călătoaie (53, 80). Șt. Călătoaie (61), Ciurea (64), Popa (71)
Gloria Movila Miresii – FC Tufești  1-5 (1-2)
Spiță (36)/ Mirescu (8, 66, 81), Ceapă (32, 53)
Victoria Traian – Conpet Cireșu  0-2 (0-1)
Coman (42), Crăciun (77)
Voința Șuțești – Viitorul Ianca  2-3 (1-1)
Măgăriță (14), Călin (59)/ Toni (38, 66), Bratosin (83)
Voința Găiseanca – Viitorul Însurăței  1-4 (1-1)
Vlăducă (16)/ Bratosin (38), Moldoveanu (59, 61), Mirescu (64)
Sportul Chiscani – Pandurii Tudor Vladimirescu  1-0 (0-0)
Băndărică (82)
Dunărea Gropeni – Viitorul Galbenu  3-0 (neprezentare)

Etapa viitoare, ultima, se va disputa sâmbătă 8 iunie cu începere de la ora 11 (juniorii) și 13 (seniorii) după următorul program:

Voința Vișani – CS Făurei
Avântul Mircea Vodă – Gloria Movila Miresii
FC Tufești – Victoria Traian
Conpet Cireșu – Voința Șuțești
Viitorul Ianca – Voința Găiseanca
Viitorul Însurăței – Dunărea Gropeni
Viitorul Galbenu – Sportul Chiscani
Pandurii Tudor Vladimirescu – Victoria Cazasu

 

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Mihai Andries 03 Jun. 2013, 23:26 Ligi județene
Pe aceeași temă