Bucuroaia pentru Liga a 3-a!

08 May. 2012, 09:21 Ligi județene
Bucuroaia** pentru Liga a 3-a!

Cum titlul de campioană județeană este doar o problemă de timp pentru Pamimai, echipa din Videle a început să se gândească deja la barajul de promovare în Liga 3. Conștienți că un astfel de meci trebuie tratat cu maximă seriozitate, dar și cu jucători cu o oarecare experiență, conducătorii Pamimaiului au început să-și întărească echipa pentru marele meci din 20 iunie.

Astfel, primii doi jucători sosiți la Videle pentru finalul de campionat sunt atacantul Marian Sanda și cunoscutul mijlocaș Sorin Bucuroaia (foto – 90 de minute a evoluat Bucuroaia la Peretu). Marian Sanda a venit de la Turris Tr. Măgurele, iar Sorin Bucuroaia este liber de contract. În afara de cei doi, Pamimai a mai tratat cu încă doi jucători de la fosta echipă de ligă secundă FC Snagov, însă nu au reușit să se înțeleagă la modalitatea de plată.

„Încercăm să ne întărim pentru ca la baraj să ne prezentăm cât mai bine. I-am adus pe Bucuroaia și Sanda, doi jucători foarte buni. Am mai fost în discuții cu încă doi fotbaliști de la Snagov, însă nu ne-am înțeles la modalitatea de plată. Până pe 20 iunie mai pot apărea surprize în echipă”, a declarat Cristi Nicodim, administratorul delegat al Pamimaiului.

VEZI PE TERESPORT CV-UL NOII ACHIZIȚII A LIDERULUI DIN TELEORMAN

08 May. 2012, 09:21 Ligi județene
Pe aceeași temă