Gest uriaș la Zărnești! Suporterii, coechipierii și conducerea clubului Olimpic au sărit în ajutorul portarului Levi Mihok, accidentat grav

Adi MARICA 07 Oct. 2021, 12:23 Liga 4
Gest uriaș la Zărnești! Suporterii, coechipierii și conducerea clubului Olimpic au sărit în ajutorul portarului Levi Mihok, accidentat grav

Coșmarul fotbalistului Levente Mihok (39 de ani) a început în urmă cu aproape o lună, în timpul meciului Olimpic Zărnești – AS Weidenbach, scor 4-0, din etapa a 3-a a Ligii a 4-a Brașov.

Pe finalul primei reprize, după un duel nefericit pentru minge, portarul Levi Mihok (Olimpic Zărnești) și Alexandru Haidău (Weidenbach) s-au accidentat grav, ambii fiind transportați de urgență la spital.

Mihok, operat la o clinică particulară

Mihok s-a ales cu o accidentare la genunchi, iar Haidău cu patru coaste fisurate!

”Haidău a alunecat, nu s-a mai putut opri și asta a fost tot. Am ajuns la spital, unde mi s-a făcut o radiografie la genunchiul stâng, iar diagnosticul a fost ruptură de ligamente. Am făcut apoi un RMN, care a arătat că aveam ligamentul colateral rupt, astfel că am fost nevoit să mă operez. Luni am făcut operația, la clinica Medlife, iar medicul Claudiu Butum spune că intervenția a fost reușită. Două săptămâni nu am voie să îndoi genunchiul, port o orteză și mi s-a recomandat să fac exerciții de izometrie. După cele două săptămâni voi putea începe perioada de recuperare. După astfel de operații, perioada de refacere este este 6-8 luni!”, povestește Levi Mihok.

Impresionat de ”familia Olimpic Zărnești”

Deși este legitimat la o echipă de Liga a 4-a, Mihok a găsit sprijin din partea clubului! Și nu numai! Colegii, antrenorul Mihai Stere, dar și suporterii au făcut chetă și au sărit în sprijinul fotbalistului.

”Ce se întâmplă la Olimpic Zărnești este fantastic! Suporterii, colegii, antrenorul, dar și Bogdan Chirițescu, președintele cubului, au strâns bani și m-au ajutat să plătesc jumătate din costurile operației. Suma pentru plata operației și spitalizării a fost de circa 13.000 de lei. Am rămas impresionat de gestul lor și chiar am simțit că fac parte dintr-o adevărată familie. Am fost sunat de suporteri să se intereseze de situația mea. Este ceva incredibil! Știu cazuri de fotbaliști de Liga 1 care nu sunt ajutați de cluburi. Eu sper să revin pe finalul sezonului și să ajut la promovarea echipei. La Zărnești se construiește o bază sportivă modernă și chiar vreau să mă retrag din fotbal după ce voi juca și eu pe noul stadion”, a spus Levi Mihok.

Olimpic Zărnești merge ceas în acest sezon al Ligii a 4-a Brașov. Echipa antrenată de Mihai Stere are punctaj maxim după șapte etape și conduce autoritar campionatul.

Crescut de FC Brașov

Ca jucător, Mihok a fost vicecampionul României cu echipa de juniori a FC Braşov, apoi a făcut parte din lotul ”stegarilor” între 1998 şi 2000 și se mândrește și acum cu titlul de cel mai bun portar la turneul internaţional de la Bekescsaba.

Mihok a câştigat de trei ori titlul de cel mai bun portar al Ligii 3-a. De-a lungul carierei, Levi Mihok a apărat la FC Braşov, Romradiatoare Carfil, FC Ghimbav, Forex Braşov, Royal Ghimbav, Unirea Dej, Corvinul Hunedoara, Unirea Tărlungeni, Cetate Olimpic Râşnov și Inter Cristian.

Din vara lui 2019 este jucătorul lui Olimpic Zărnești.

Mihok a fost antrenor cu portarii la Al Hamadah (liga a doua Arabia Saudită), Unirea Tărlungeni, Cetate Râșnov și Colțea. Din această vară se ocupă și cu pregătirea portarilor la Centrul de Copii și Juniori al FC Brașov.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-ilie-stan-oprit-de-bodyguarzi-sa-conduca-antrenamentul-la-fc-brasov-nu-sunteti-pe-lista-avem-o-notificare-prin-care-sunteti-suspendat-reactia-antrenorului-demis-19204277

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-10-a-a-ligii-2-incepe-la-miercurea-ciuc-si-se-incheie-la-dej-u-cluj-joaca-vineri-steaua-are-meci-sambata-iar-petrolul-intra-pe-teren-duminica-programul-rundei-si-partidel-19204334

Adi MARICA 07 Oct. 2021, 12:23 Liga 4
Pe aceeași temă