A învins boala și s-a căsătorit! Fotbalistul Savin Cojocaru, lacrimi de fericire după ce s-a luptat cu o formă gravă de cancer și a trecut prin două operații dificile

Adi MARICA 07 Sep. 2023, 10:41 Liga 4

Deși viața l-a pus la încercări grele, și-a găsit mereu puterea să meargă mai departe! A învins boala, iar acum e mai fericit ca niciodată, s-a căsătorit.

Fotbalistul Savin Cojocaru (32 de ani) a trecut prin două operații la colon și la ficat, a făcut 24 de ședințe de chimioterapie plus alte câteva ședințe de imunoterapie și 31 de drumuri dus-întors la clinica din Istanbul. Totul, într-un an și jumătate. Costuri totale de aproape 140.000 de euro!

Lacrimi de fericire pentru Savin Cojocaru

După trei amânări, Savin s-a căsătorit duminică, 3 septembrie, la Hălchiu, cu iubita sa, Annamaria, cea care i-a fost alături în cei aproape doi ani de luptă cu boala.

”Din a patra încercare am reușit să ne căsătorim. A patra oară a fost cu noroc. Ultima dată aveam planificată nunta pe 11 iunie anul acesta, dar înainte cu câteva luni când începusem să împărțim deja invitații am primit vestea că am o recidivă la ficat! Am anulat totul și am făcut încă cinci ședințe de chimioterapie și am trecut printr-o operație în care mi-a fost extirpat lobul drept al ficatului. Intervenția a decurs foarte bine, analizele au ieșit foarte bune, astfel că într-o lună și jumătate am organizat toate detaliile pentru cununia civilă și religioasă. Am avut și o petrecere restrânsă, în familie și cu câțiva prieteni apropiați. Sper să putem organiza anul viitor și nunta! Nu ne mai facem planuri, mai bine să trăim momentul. Au fost momente emoționante, s-au vărsat lacrimi de fericire. Mama a apelat la sedative”, a spus Savin Cojocaru.

”Le mulțumesc din inimă tuturor”

Fotbalistul are un mesaj de mulțumire pentru toți oamenii care i-au fost alături în toată această perioadă în care s-a luptat pentru viața sa.

”Costurile totale cu operațiile și tratamentul au fost de 140.000 euro. 90 la sută din această sumă a venit cu ajutorul și susținerea oamenilor. Le mulțumesc din inimă tuturor, dar și medicilor, care au fost extraordinari. Din toată aceste încercări prin care am trecut am înțeles că sunt puternic. Abia aștept să revin pe terenul de fotbal. Acum sunt în recuperare, cred că din iarnă pot începe antrenamentele și sper ca anul viitor să revin în Liga 4. Abia aștept sa primesc ok-ul medicilor. Mi-e dor de fotbal”, a mai spus Savin Cojocaru, care ultima oară a jucat în play-off-ul Ligii a 5-a Brașov la ACS Hălchiu, în luna mai.

Marea dorință a lui Savin este ”să fim sănătoși cu toții și fericiți”.

Savin Cojocaru a început fotbalul la Hălchiu și a mai jucat până acum la CSM Brașov, Corona Brașov (L3), Unirea Tărlungeni (L3), AFC Hărman și Inter Cristian (L4).

https://liga2.prosport.ro/liga-4/a-invins-cancerul-si-a-revenit-pe-teren-povestea-lui-savin-cojocaru-fotbalist-care-a-castigat-meciul-vietii-19260854

https://liga2.prosport.ro/special/am-cancer-dar-ma-voi-face-bine-povestea-tulburatoare-a-lui-savin-cojocaru-golgheterul-echipei-inter-cristian-care-de-la-inceputul-acestui-an-se-lupta-cu-o-boala-ingrozitoare-19227228

https://liga2.prosport.ro/liga-4/scrisoarea-emotionanta-a-unui-copil-de-14-ani-pentru-savin-cojocaru-fotbalistul-care-are-nevoie-de-ajutor-pentru-a-invinge-cancerul-19227883

Adi MARICA 07 Sep. 2023, 10:41 Liga 4
Pe aceeași temă