Ciucaș Tărlungeni atacă promovarea în Liga 3 cu ”veteranii” Cristescu și Constantinescu

Adi MARICA 15 Jun. 2023, 14:31 Liga 4

Ciucaș Tărlungeni a câștigat campionatul Ligii a 4-a Brașov și va reprezenta județul în barajul de promovare în Liga 3 din această vară.

Adversara echipei brașovene la care activează și ”veteranii” Marian Cristescu și Marian Constantinescu, fotbaliști cu multe meciuri în elita fotbalului românesc, este CS Iernut, campioana județului Mureș.

Prima manșă a barajului de promovare este programată sâmbătă, de la ora 18.00, la Iernut, iar returul se va disputa în data de 24 iunie, de la ora 17:30, la Tărlungeni.

După 7 ani, Tărlungeniul poate avea din nou fotbal la nivel național

Tărlungeni, micuța localitate de lângă Brașov, a avut echipă de fotbal și la nivelul Ligii a 2-a din România. În sezonul 2015-2016, Unirea Tărlungeni activa în eșalonul secund, iar la finalul acelui sezon echipa ere cedată și mutată la Ștefăneștii de Jos, în Ilfov, iar pe parcursul sezonului următor se desființa. Mai mulți jucători ai ei, cât și antrenori și conducători, erau apoi suspendați de Comisia de Disciplină și Etică a FRF fiindcă ar fi participat la meciuri trucate pentru pariuri.

Când echipa activa la Tărlungeni au antrenat cu succes Dan Bona și Laszlo Balint, iar cei mai cunoscuți fotbaliști care au jucat la Unirea au fost Florin Iacob, Vasile Tatarciuc, Sergiu Brujan, Alin Damian, Roland Niczuly, Vlad Munteanu, Rareș Forika, Ioan Coman, Marius Burlacu, Răzvan Dâlbea, Bogdan Minciună, Robert Elek, Remus Dănălache, Vlad Muțiu sau Ionuț Cioinac.

Optimism la Ciucaș Tărlungeni înaintea barajului cu CS Iernut

În prezent, noua echipă a Tărlungeniului, Ciucaș, are la dispoziție un lot valoros, astfel că pornește ca favorită în dubla manșă cu CS Iernut.

”Ambele echipe au jucători cu calitate, dar și cu experiență. Mergem la Iernut să luăm o opțiune pentru promovarea în Liga a 3-a. Nu subestimăm adversarul, îi respectăm, dar mergem să câștigăm”, a spus Ionuț Mitroi, cel care, alături de Marian Cristescu, se ocupă de pregătirea echipei.

Echipa este finanțată de Răzvan Mitroi, fratele antrenorului, și primăria Tărlungeni. Răzvan Mitroi este încă fotbalist în activitate, la 39 de ani!

Ciucaș, cu Marian Cristescu și Marian Constantinescu în frunte

Cei mai cunoscuți jucători din lotul celor de la Ciucaș Tărlungeni sunt ”veteranii” Marian Cristescu (38 de ani) și Marian Constantinescu (41 de ani).

Cristescu este antrenor – jucător, iar Constantinescu s-a alăturat echipei ca jucător de la începutul acestui an. Împreună, cei doi fotbaliști au 518 meciuri jucate la nivelul primei ligi: Cristescu (310 de jocuri), Constantinescu (208).

”Eu spun că îi ajut pe băieți și din postura de fotbalist. Sper să reușim promovarea și astfel aș avea la activ toate promovările posibile din fotbalul românesc. Am promovat în Liga a 2-a cu Corona Brașov și în Liga 1 cu FC Brașov în mandatul lui Răzvan Lucescu”, a spus Cristescu.

”La începutul acestui an când am mers la Tărlungeni am avut un țel, acela de a promova. Acum suntem la un pas de promovare și sper să reușim să ducem echipa în Liga a 3-a”, a declarat și Constantinescu.

Lotul și stafful echipei Ciucaș Tărlungeni:

  • portari: Bogdan Căucă, Eduard Oros;
  • fundași: Vlad Moldovan, Laurențiu Galborcea, Andrey Lenghen, Arnold Koramaroni, Andrei Ion, Eduard Jude, Daniel Fosner, Laurențiu Căpățână;
  • mijlocași: Cristian Burlacu, Marius Nicodim, Cristian Strătilă, Petre Plumb, Rareș Coltofeanu, Leonard Lupu, Marian Cristescu;
  • atacanți: Marian Constantinescu, Raul Dumitrovici, Ciprian Pricop, Răzvan Mitroi, Eric Ignat, Oskar Piroska;
  • antrenori: Ionuț Mitroi și Marian Cristescu;
  • maseur: Gheorghe Vișănescu;
  • organizator de competiții: Marius Bădițoi;
  • președinte: Avram Gheorghe.

https://liga2.prosport.ro/liga-4/prima-campioana-judeteana-care-promoveaza-in-liga-3-reprezentanta-bacaului-profita-de-problema-adversarei-pe-care-urma-sa-o-intalneasca-in-baraj-si-urca-la-masa-verde-in-al-treilea-19275046

https://liga2.prosport.ro/liga-4/mediesenii-pregatiti-pentru-barajul-cu-cs-gheorghieni-ionut-buzean-speram-sa-incununam-acest-sezon-foarte-bun-cu-o-promovare-in-liga-3-19275023

https://liga2.prosport.ro/liga-4/cs-academica-recea-campioana-in-liga-4-maramures-19274866

https://liga2.prosport.ro/liga-4/meciurile-din-barajul-de-promovare-in-liga-3-cele-41-de-campioane-judetene-si-regina-bucurestiului-maramuresul-si-tulcea-au-fost-ultimele-judete-care-si-au-aflat-reprezentanta-19274785

https://liga2.prosport.ro/liga-4/ciucas-tarlungeni-a-castigat-derby-ul-cu-acsm-codlea-si-a-devenit-campioana-brasovului-cu-doua-etape-inainte-de-final-19272813

Adi MARICA 15 Jun. 2023, 14:31 Liga 4
Pe aceeași temă