Steaua se întărește înaintea returului! Patru nume noi sub comanda „Fiarei” în cantonamentul din Antalya

Marius ANGHEL 05 Feb. 2019, 18:55 București
Steaua se întărește înaintea returului!** Patru nume noi sub comanda

Steaua București pleacă, la finalul acestei săptămâni, în cantonamentul din iarnă pe care Marius Lăcătuș îl va conduce în Antalya, Turcia. Liderul Ligii a 4-a București nu a suferit pierderi importante în această perioadă, însă antrenorul echipei a cerut întăriri pe posturile pe care le considera vulnerabile. Astfel, lotului Stelei i s-a alăturat deja doi fotbaliști de câmp veniți dintr-o ligă superioară.

Radu Stoica, un fundaș central de la CS Tunari (Liga 3), și Cosmin Mihai, fundaș central de la Înainte Modelu (Liga 3), s-au alăturat lotului stelist, iar pe lângă aceștia vor mai fi prezentați în curând doi portari, variante de rezervă pentru titularul Horia Iancu.

Altfel, în primul amical disputat în 2019, Steaua a învins-o pe FC Voluntari 2, echipă din Liga 3, cu 2-1, cu golurile marcat de Bogdan Sitaru și Alin Robu.

După prima parte a campionatului, Steaua București este principala favorită la promovarea în liga a treia. Echipa lui Lăcătuș conduce clasamentul cu 43 de puncte din 14 victorii și un rezultat de egalitate, urmată de CS Dinamo cu 38 de puncte, CS Carmen cu 36 de puncte și CS Progresul cu 36 de puncte. Primele patru clasate la finalul sezonului regular se vor întâlni într-un play-off, iar câștigătoarea se va duela într-un joc de baraj cu o câștigătoare din alt județ pentru promovarea în Liga a 3-a.

Marius ANGHEL 05 Feb. 2019, 18:55 București
Pe aceeași temă