Ei sunt oamenii lui Lăcătuș! Lotul pe care se bazează Steaua în noul sezon al Ligii a 4-a București

Marius ANGHEL 22 Aug. 2018, 11:32 București
Ei sunt oamenii lui Lăcătuș!** Lotul pe care se bazează Steaua în noul sezon al Ligii a 4-a București

Steaua e aproape de finalizarea pregătirilor pentru începerea campionatului de Liga a 4-a București, care va avea loc în acest weekend. În linii mari, lotul cu care se va aborda competiția nu a suferit modificări majore față de sezonul anterior, se arată într-un comunicat al clubului condus de colonelul Cristian Petrea.

Iată pe cine se bazează Steaua în ediția de campionat 2018-2019: Iancu, Chiș și Vlase (venit de la CSM Oltenița) – portari; Iordache, Jitaru, Zanfir, Pădureț, Sitaru, Ogică, Olaru, Ghiță, Aldea, Vîlcea, Răsdan, Mărgărit, Robu, Tîrnăcop, Predescu și Mirea.

Butoi și Zamfirescu sunt accidentați și vor fi indisponibili pentru primele runde.

Team manager este Marius Lăcătuș, iar Ștefan Iovan antrenor. De pregătirea portarilor se ocupă Gheorghe Nițu, iar preparator fizic este Bajko Ferenc.

În prima etapă, Steaua va juca pe 25 august, pe teren propriu, contra celor de la Carmen București, grupare antrenată de fostul stoper de la Dinamo, Rapid, Steaua și FC Național, Adrian Matei.

Obiectivele echipei sunt câștigarea Ligii a 4-a București, promovarea în Liga a 3-a și cucerirea fazei municipale a Cupei României.

Marius ANGHEL 22 Aug. 2018, 11:32 București
Pe aceeași temă