Campioana Chitila s-a retras din play-off-ului Capitalei

Mihai Andries 15 May. 2014, 09:56 București
Campioana Chitila s-a retras** din play-off-ului Capitalei

Marți au fost trei ceasuri rele pentru campioana en-titre a Bucureștiului, FC Chitila, după ce oficialii clubului au decis să nu înscrie echipa în play-off, acolo unde obținuse drept de participare ca urmare a câștigării sezonului regulat în seria Nord.

Conform IlfovSport, decizia are la bază motive financiare, în condițiile în care nicio firmă din Chitila nu și-a exprimat interesul în a sprijini echipa în eventualitatea promovării echipei în Liga a III-a. Echipa lui Petruș Pârvu era una dintre principalele favorite la promovare, mai ales că a câștigat titlul în ultimii doi ani la rând, dar a pierdut de fiecare dată barajul de Liga a III-a.

În aceste condiții, Ilfovul rămâne momentan cu o singură echipă în play-off, FC Voluntari II, însă s-ar putea să mai apară una deoarece în locul Chitilei ar putea urca fie Corbeanca (dacă vor primi drept de participare de la AMFB), fie CS Pantelimon (următoarea în clasament după Corbeanca), în funcție de ce va decide AMFB.

Lista echipelor care s-au calificat în play-off-ului Ligii a IV-a București este alcătuită din Juniorul I, FC Voluntari II, AS GVD, Electrica, Comprest, Athletico Floreasca, Electroaparataj și înlocuitoarea Chitilei.

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 15 May. 2014, 09:56 București
Pe aceeași temă