Viitorul Dăești se mută și ea cu meciurile de acasă pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea, urmând-o pe CS Comunal Șelimbăr. Florin Costea ratează prima parte a play-off-ului Ligii 3 din cauza unei fracturi

Adrian MUJEA 30 Mar. 2022, 11:07 Liga 3
Viitorul Dăești se mută și ea cu meciurile de acasă pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea, urmând-o pe CS Comunal Șelimbăr. Florin Costea ratează prima parte a play-off-ului Ligii 3 din cauza unei fracturi

Viitorul Dăești, a doua clasată în Seria a 6-a a Ligii 3, va disputa trei dintre cele cinci jocuri de pe teren propriu din play-off pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea, acolo unde s-a mutat, de curând, pentru jocurile de acasă din play-out-ul Ligii 2 și trupa sibiană CS Comunal Șelimbăr.

Echipa vâlceană începe play-off-ul Seriei a 6-a a Ligii 3 de pe locul 2, la două puncte în spatele liderului CSM Slatina, și își propune să ajungă la ”barajele” de promovare în Liga 2. Locul 2 pe care se află acum asigură această calificare la baraje, diferența față de locul 3, ocupat de CSM Alexandria, fiind de șase puncte.

Viitorul Dăești va evolua în trei meciuri din play-off pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea

Viitorul Dăești și SCM Râmnicu Vâlcea, clubul administrator al stadionului Municipal din Râmnicu Vâlcea, au semnat un protocol de colaborare, prin care echipa din Liga 3 va juca în Zăvoi meciurile cu CSM Alexandria (1 aprilie și 6 mai) și Vedița Colonești (15 aprilie). În paralel, echipa vâlceană va continua să joace și pe stadionul obișnuit, cel de la Fedeleșoiu, partidele cu CSM Slatina și Vedița Colonești.

”Mulțumim primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, pentru implicare și susținerea sportului de performanță, sunt convins că vom avea mereu deschidere din partea dumnealui. Baza sportivă din Zăvoi cu toate facilitățile acestia va fi pusă la dispoziția Viitorului Dăești. Mulțumim și SCM Râmnicu Vâlcea și directorului clubului, Marius Țuca”, a anunțat primarul din Dăești, George Popolan.

CS Comunal Șelimbăr își dispută meciurile de acasă tot în Zăvoi

Primul meci pe care Viitorul Dăești îl va disputa în Zăvoi va avea loc vineri, 1 aprilie, de la ora 17:00, cu CSM Alexandria, în prima etapă a play-off-ului.

Oficialii clubului din Dăești au mai intenționat să joace la Râmnicu Vâlcea și primul meci oficial din acest an, pe teren propriu, cu CSM Slatina, din sezonul regular, dar, la acea dată, stadionul nu era omologat.

Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea a fost omologat pentru ca CS Comunal Șelimbăr să-și dispute ultimele trei meciuri de pe teren propriu din acest sezon de Liga 2, din cadrul play-out-ului.

Pe această arenă se antrenează și joacă și echipele de juniori de la SCM Râmnicu Vâlcea.

Florin Costea este accidentat

Golgheterul echipei Viitorul Dăești, Florin Costea (36 de ani), nu a putut evolua în ultimele două meciuri oficiale, fiind diagnosticat cu fisură de peroneu.

Fostul internațional urmează un program de refacere și va absenta și la primele jocuri din play-off. Perioada de refacere în cazul unor astfel de accidentări este de circa patru/cinci săptămâni.

Viitorul l-a mai pierdut și pe mijlocașul Lucian Iordache, care a fost operat la cartilajul genunchiului și va reveni pe teren din toamnă.

Viitorul Dăești începe play-off-ul Ligii 3 de pe locul 2 în Seria 6

Viitorul Dăești a încheiat sezonul regular al Ligii 3 pe locul 2 în Seria a 6-a, cu 39 de puncte acumulate în 18 meciuri.

În play-off s-au calificat CSM Slatina (41 puncte), Viitorul Dăești, CSM Alexandria (33 puncte) și Vedița Colonești (28 puncte).

Acestea vor disputa meciuri tur-retur-tur, iar la final primele două clasate vor merge la barajele pentru promovarea în Liga 2.

În prima etapă din play-off, Viitorul Dăești joacă acasă, la Râmnicu Vâlcea, cu CSM Alexandria, vineri, 1 aprilie, de la ora 17:00.

Programul echipei Viitorul Dăești în play-off îl poți vedea AICI.

Foto: Viitorul Dăești

https://liga2.prosport.ro/liga-3/echipele-calificate-in-play-off-ul-ligii-3-si-cele-care-merg-in-play-out-cu-exceptia-a-trei-necunoscute-csm-ceahlaul-gloria-bistrita-nasaud-si-scm-zalau-sunt-marile-perdante-ale-acestui-sezon-regul-19224790

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-slatina-a-confirmat-asteptarile-in-seriei-a-6-a-a-ligii-3-viitorul-daesti-a-cedat-presiunii-si-pierde-teren-programul-play-off-ului-si-play-out-ului-19224831

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-explica-mutarea-de-la-avrig-la-ramnicu-valcea-cu-meciurile-de-pe-teren-propriu-primarul-comunei-sibiene-vorbeste-in-numele-clubului-19223414

Adrian MUJEA 30 Mar. 2022, 11:07 Liga 3
Pe aceeași temă