VIDEO | Patronul clubului Mostiștea Ulmu, Vasile Tîrșolea, a vrut să-și scoată echipa de pe teren în timpul meciului retur cu Steaua. Motivul care l-a făcut să recurgă la acest gest și dialogul purtat cu jucătorii

Marius ANGHEL, Andreea VISU 15 May. 2021, 14:13 Liga 3

Nici meciul retur de baraj dintre Steaua și Mostiștea Ulmu (scor 2-0) nu a fost lipsit de evenimente nedorite pe un teren de fotbal. Patronul clubului călărășean, Vasile Tîrșolea, a făcut din nou scandal, acuzând arbitrajul și solicitând jucătorilor săi să părărească gazonul. După circa trei minute de parlamentări, meciul s-a reluat.

Patronul echipei Mostiștea Ulmu a vrut să-și scoată jucătorii de pe teren în timpul meciului retur cu Steaua

Momentul în care meciul a fost pe punctul de a se încheia prematur a avut loc în minutul 78, atunci când Vasile Tîrșolea, prezent în sectorul de tribună din spatele băncii de rezerve a Mostiștei, și-a chemat jucătorii la marginea terenului și le-a cerut să abandoneze întâlnirea cu Steaua.

Tîrșolea, probabil informat de cineva, a acuzat că faultul de la penalty-ul obținut de Emilian Pacionel a fost în afara careului, lucru neclar inclusiv la reluările arătate de televiziunea care a transmis meciul în direct, și a vrut să-și scoată echipa de pe teren.

Au urmat circa trei minute de parlamentări și jocul s-a reluat, însă mai apoi Mostiștea avea să aibă un eliminat, pe Iulian Ilie, și mai apoi să primească un nou gol. Oricum calificarea era deja jucată după prima reușită, semnată de Pacionel din penalty, jucător care obținuse un penalty și în meciul tur, însă atunci în urma unei simulări la care arbitrul a fost păcălit. Și atunci, dar după joc, Tîrșolea a făcut scandal, cerând ca Steaua să solicite rejucarea partidei, altfel Mostiștea nu se va prezenta la retur.

  • ”Din respect pentru jucătorii și stafful nostru, pentru toți fanii vechi și noi, pentru toți telespectatorii, am decis prezentarea la returul barajului de Liga 2”, se răzgândea Vasile Tîrşolea.

Vasile Tîrșolea: ”Suntem bătaia de joc a… unui club inventat?”

O parte din dialogul petrecut între Vasile Tîrșolea și antrenor și căpitanul Moștiștei, la marginea terenului, în momentele de întrerupere a meciului:

Sorin Tăbăcariu, căpitan Mostiștea Ulmu: Terminăm cu capul sus, domn’ director!
Antrenorul Vlad Octavian Ștef: Lăsați-i (n.r. – să termine meciul), că au muncit!
Vasile Tîrșolea: Suntem bătaia de joc a… unui club inventat?
Un suporter prezent în tribună: Asta-i urâtă cu echipă inventată.
Vasile Tîrșolea: Cine ești tu? Unde erați acum 10 ani?

Steaua, 4-0 la general cu Mostiștea Ulmu și calificare la barajul decisiv pentru promovarea în Liga 2

Steaua a câștigat și manșa retur a primei etape a barajului de promovare în Liga 2 cu Mostiștea Ulmu, tot cu 2-0, de această dată în Ghencea.

Dacă în tur marcau Adrian Ilie (10) și Emilian Pacionel (47 – penalty), în retur au punctat Emilian Pacionel (66 – penalty) și Cezar Mihalache (90+4).

Steaua s-a calificat în etapa a doua a barajului de promovare, cea decisivă, acolo unde va întâlni învingătoarea dintre FCSB 2 și CS Afumați (scor 1-0 în tur).

Video: Andreea Visu
Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/liga-3/danile-oprita-e-all-in-reactie-neasteptata-a-antrenorului-stelei-dupa-calificarea-in-finala-de-promovare-in-liga-2-probabil-ca-daca-nu-ne-atingem-obiectivul-nu-mai-am-cum-sa-raman-19184919

https://liga2.prosport.ro/liga-3/steaua-mostistea-ulmu-se-joaca-de-la-ora-1130-militarii-au-castigat-prima-mansa-a-barajului-de-promovare-in-liga-2-19184835

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mostistea-ulmu-sanctionata-cu-puncte-si-interzicerea-dreptului-de-a-transfera-situatia-penibila-in-care-s-ar-fi-putut-afla-frf-si-dezvaluirile-unui-fost-jucator-al-echipei-calarasene-despre-patronul-19184762

Marius ANGHEL, Andreea VISU 15 May. 2021, 14:13 Liga 3
Pe aceeași temă