VIDEO | Momente de panică în Liga 3! Un fotbalist s-a lovit cu capul de bordură și a fost transportat la spital

Răzvan STÎNGĂ 21 Nov. 2022, 14:13 Liga 3
VIDEO | Momente de panică în Liga 3! Un fotbalist s-a lovit cu capul de bordură și a fost transportat la spital

Au fost momente de panică în partida dintre CSM Bacău și Ştiinţa Miroslava, din etapa a 13-a a sezonului regular din Seria 1 a Ligii 3.

S-a terminat 1-1, însă spre finalul întâlnirii putea avea loc o tragedie. În centrul atenției a fost Franck Tchassem, chiar marcatorul golului egalizator al oaspeților.

Momente de panică în partida CSM Bacău – Ştiinţa Miroslava. Franck Tchassem s-a lovit cu capul de bordură

Episodul a avut loc în minutul 81, atunci când Tchassema a pătruns în careu, lateral dreapta, s-a apropiat de linia de fund și a centrat din cădere. Gardul stadionului din spatele porții e destul de aproape de suprafața de joc, în jur de trei metri, iar atacantul camerunez de 23 de ani s-a lovit cu capul de bordură.

A stat preț de câteva secunde căzut, amețit probabil, după care a reintrat pe teren și aparent dădea impresia că putea continua partida fără probleme. Doar că după ce a făcut câțiva pași a căzut în careul adversarilor.

Franck Tchassem a fost dus la spital după ce s-a lovit la cap

În acel moment, a intrat ambulanța pe teren și l-a transportat la spitalul din localitate pe Franck Tchassem. Din fericire, Ştiinţa Miroslava a venit cu precizări și informații în privința stării de sănătate a jucătorului camerunez, care e în afara oricărui pericol.

De astăzi, luni, 21 noiembrie, el chiar va relua antrenamentele.

”Salutari de la Franck!

Marcatorul golului egalizator din meciul de astazi cu CSM Bacau, Franck Tchassem, a fost la un pas de o adevarata tragedie in minutul 81, cand a suferit o contuzie cerebrala in urma unui contact cu bordura gardului imprejmuitor a terenului de joc de pe Stadionul “Constantin Anghelache” (Letea) din Bacau, aflat mult prea aproape de suprafata de joc. Mijlocasul s-a ridicat in urma impactului, insa s-a prabusit imediat dupa pe linia de 16 metri, in teren intervenind atat medicii celor doua formatii, cat si ambulanta. Desi a dorit sa continue, camerunezul a fost inlocuit, iar scorul s-a terminat la egalitate, 1-1. Acesta se afla in acest moment in afara oricarui pericol, de luni urmand sa reia antrenamentele impreuna cu colegii sai pentru pregatirea urmatorului meci de sambata cu Csiksereda II Miercurea Ciuc.

Ii multumim lui Franck si intregului lot de jucatori pentru efortul si daruirea de care dau dovada meci de meci si sa speram ca astfel de evenimente nu vor mai avea loc”, a anunțat Știința Miroslava pe pagina de Facebook.

Momentul incidentului

Partida CSM Bacău – Știința Miroslava, decisă de două lovituri de la 11 metri

Referitor la desfășurarea partidei dintre CSM Bacău și Știința Miroslava, scorul a fost deschis de gazde, de la 11 metri, prin Norbert Antal, în minutul 13. A egalat chiar Franck Tchassem, tot de la punctul cu var, în minutul 26.

În ceea ce privește situațiile din clasament, CSM Bacău e pe locul 2 în Seria 1 din Liga 3, cu 25 de puncte după 13 meciuri, la nouă puncte de locul 1, Foresta Suceava.

Știința Miroslava e pe locul 6, cu 19 puncte, la două puncte de locul 4, CSM Ceahlăul.

Foto: Știința Miroslava
Video: Știința Miroslava

https://liga2.prosport.ro/liga-3/clubul-sportul-simleu-silvaniei-acuzat-de-afan-de-fals-uz-de-fals-si-santaj-in-litigiul-care-i-a-adus-o-depunctare-din-partea-frf-declaratiile-care-l-au-facut-pe-hulubei-sa-explodeze-19254327

https://liga2.prosport.ro/liga-3/calin-cojocaru-a-demisionat-de-la-viitorul-daesti-echipa-valceana-va-fi-condusa-mai-departe-de-unul-dintre-jucatorii-cu-mare-experienta-din-lot-19254271

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-13-19-meciuri-se-disputa-acum-in-seria-a-7-a-se-intalnesc-chiar-primele-doua-clasate-19254125

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-dinamo-si-daniel-iftodi-s-au-despartit-era-normal-sa-existe-un-soc-la-echipa-danut-lupu-asigura-interimatul-19254159

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corvinul-hunedoara-singura-echipa-din-liga-3-fara-esec-florin-maxim-o-noua-incercare-de-a-promova-in-liga-2-nu-vom-risca-sa-ratam-obiectivul-isi-pune-increderea-si-in-jucatorii-19254006

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Nov. 2022, 14:13 Liga 3
Pe aceeași temă