Victor Pițurcă, sfătuitorul din ”umbră” al lui Daniel Oprița. Fostul selecționer stă aproape de Steaua și se poate implica oficial din vară. Adrian Bumbescu: ”Sigur o să vină”

Răzvan STÎNGĂ 18 Feb. 2021, 12:12 Liga 3
Victor Pițurcă, sfătuitorul din ”umbră” al lui Daniel Oprița. Fostul selecționer stă aproape de Steaua și se poate implica oficial din vară. Adrian Bumbescu: ”Sigur o să vină”

Victor Pițurcă e aproape de Steaua. Fostul selecționer al României, ultima dată antrenor în Liga 1 la U Craiova, se implică la echipa de pe primul loc în Seria 4 a Ligii 3, dar nu dintr-o poziție oficială. Este sfătuitorul lui Daniel Oprița.

Lucrurile se pot schimba însă, în cazul în care Steaua va reuși să promoveze în Liga 2. Potrivit lui Adrian Bumbescu, cel mai probabil, după îndeplinirea obiectivului, Victor Pițurcă va ocupa o funcție oficială în cadrul clubului pentru care a făcut istorie ca jucător.

Victor Pițurcă poate prelua postul de manager la Steaua 

Nu îi va lua locul lui Daniel Oprița, urmând ca, în opinia lui Bumbescu, să ocupe poziția de manager. În același timp, antrenorul Centrului de Juniori al Stelei a remarcat o apropiere a legendelor clubului față de echipă.

”Piţurcă ajută din umbră, el se poate alătura proiectului la promovarea în Liga 2. Sigur o să vină. El ţine foarte mult legătura cu Opriţa. Se sună, se sfătuiesc. Victor Piţurcă se implică neoficial la Steaua, dar îl văd să se implice şi oficial. Piţurcă o să fie manager, aşa îl văd eu. Aşa cred că o să fie.

Eu cred că dreptatea este de partea CSA Steaua. Din informaţiile pe care le am de la Talpan, aşa este. Am văzut o schimbare şi la Ilie Dumitrescu şi la Balint, Belodedici la fel. Recunosc echipa din Liga 3 ca fiind Steaua. Au avut anumite temeri, să fie de partea cealaltă. Situaţia va fi remediată, o să ştim cine are palmaresul şi toate celelate”, a spus Bumbescu la Look Sport.

Victor Pițurcă a fost contactat de Steaua pentru preluarea postului de antrenor 

Victor Pițurcă a fost aproape de Steaua și în trecut. A recunoscut că, înainte să o pregătească pe Universitatea Craiova, a fost contactat pentru preluarea poziției de antrenor. Discuția a fost purtată și înainte ca Oprița să preia banca tehnică a grupării din Ghencea.

”Da, la un moment dat, înainte să plec la Craiova a fost o mică discuţie. M-a chemat fostul comandant şi am stat de vorbă, dar nu mi s-a părut o discuţie serioasă. Nu a fost interesant pentru mine. Adică ce se întâmplă acolo acum… Conduce Ministerul Apărării clubul şi nu este normal. Adică echipa de fotbal trebuie să fie echipă profesionistă de fotbal pentru a putea atinge performanţele pe care trebuie să le atingă Steaua Bucureşti”, recunoștea Pițurcă, anul trecut.

Steaua a intrat în al doilea cantonament al anului, la începutul acestei săptămâni. A disputat și un meci amical deja și a mai făcut și un transfer. În privința testului, a evoluat contra celor de la Vedița Colonești, de care a trecut cu 5-1.

Referitor la transferuri, ultima noutate din lotul ”militarilor” este Robert Neacșu (21 de ani), ultima dată la Turris Oltul.

Foto: AS47

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Feb. 2021, 12:12 Liga 3
Pe aceeași temă