Steaua continuă campania de transferuri. Un fost jucător de la Turris Oltul a semnat până la finalul campionatului și a debutat cu Vedița Colonești

Răzvan STÎNGĂ 17 Feb. 2021, 18:29 Liga 3
Steaua continuă campania de transferuri. Un fost jucător de la Turris Oltul a semnat până la finalul campionatului și a debutat cu Vedița Colonești

Steaua a făcut un nou transfer, aducând un jucător cu experiență în Liga 2. Echipa lui Daniel Oprița l-a legitimat pe mijlocașul stânga în vârstă de 21 de ani, Robert Neacșu, ultima dată la recent retrasa din competiții, Turris Oltul. Contractul dintre cele două părți este valabil până în vara acestui an, până la finalul campionatului.

Robert Neacșu a evoluat în amicalul Stelei cu Vedița Colonești 

Robert Neacșu este un jucător polivalent, care poate evolua și pe postul de fundaș stânga.

Robert Neacșu (21 ani) a semnat cu Steaua, până în vară. El joacă pe poziția de mijlocaș /fundaș stânga”, anunță AS47, care a postat și declarațiile mijlocașului. Acesta vrea să continue și după finalizarea acestui sezon la Steaua, ba chiar să ajungă în Liga 1 cu echipa din Ghencea. Mijlocașul a recunoscut că oferta Stelei nu a fost singura pe care a primit-o. El a mai fost dorit și de alte cluburi, din primele două divizii.

Am venit pentru promovare. Muncim zi de zi pentru asta, a fost dorința mea să vin aici și sper să ne bucurăm cu suporterii la sfârșit. Am mai avut oferte, de la Liga 2, dar și Liga 1, dar am ales să vin aici. Mi-am dorit să lucrez din nou cu Daniel Opriţa și, ceea ce e foarte important pentru toți, vrem să promovăm până în Liga 1”, a spus noul jucător al Stelei.

Robert Neacșu a debutat deja pentru Steaua, în amicalul disputat miercuri, cu Vedița Colonești, pe care ”militarii” l-au câștigat cu 5-1. El a fost trimis încă din primul ”11” pe teren de Daniel Oprița.

Robert Neacșu a evoluat pentru Turris Oltul în ultimele două sezoane

În prima parte a acestui campionat, așadar, Neacșu a jucat în Liga 2, pentru Turris Oltul, unde a prins cinci meciuri, patru în campionatul diviziei a doua și unul în Cupa României. Anterior experienței de la echipa din Turnu Măgurele, pentru care a evoluat și stagiunea precedentă, mijlocașul a mai fost legitimat la Daco-Getica.

Foto: AS47

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Feb. 2021, 18:29 Liga 3
Pe aceeași temă