Victor Astafei și-a găsit echipă după despărțirea de CSM Reșița. Atacantul a fost prezentat oficial

Andrei PASCU 23 Jul. 2021, 12:58 Liga 3
Victor Astafei și-a găsit echipă după despărțirea de CSM Reșița. Atacantul a fost prezentat oficial

Victor Astafei (34 de ani) a semnat un nou contract după despărțirea de CSM Reșița din această vară, după ce formația din Valea Domanului a retrogradat în Liga 3. Atacantul va juca, însă, tot în Liga 3, dar la Unirea Ungheni.

Victor Astafei a semnat cu Unirea Ungheni! 

Victor Astafei are în jur de 200 de meciuri în Liga 1 și peste 50 de apariții în Liga 2, dar acum a ajuns să evolueze în divizia a treia. Clubul din Ungheni i-a făcut o prezentare amplă mijlocașului care a mai evoluat, în România, la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FC Botoșani, Petrolul, Oțelul Galați sau Gaz Metan Mediaș.

”Vești foarte bune pentru lotul echipei C.S.Unirea Ungheni 2018 !

Avem forțe proaspete în lotul pe care îl pregătim, în persoana jucătorului Victor Stelian Astafei, un fotbalist experimentat care a semnat cu echipa noastră roș-albastră!

La cei 34 de ani împliniți de curând, jucătorul mureșean care și-a început cariera chiar aici în orașul Ungheni, s-a reîntors pentru a obține victorii în tricoul echipei etalon a orașului.

Victoraș Astafei a evoluat de-a lungul carierei la FCM Târgu Mureș, Arieșul Turda, Gaz Metan, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, , FC Botoșani, Sepsi, și CSM Târgu Mureș dar și în alte campionate la cluburi precum F.A. Selangor din Malaezia, HNK Gorica din Croația sau Adana Demirspor din Turcia.

Noul unghenar sosit de la CSM Reșița, va fi una din noile valori ale echipei care cu siguranță va conta la finalul meciurilor din sezonul competițional și tototată la poziția ocupată de echipă în clasament!

Felicitări Victoraș Astafei, bine ai venit!!”, a precizat clubul din Ungheni pe pagina de Facebook, C. S. Unirea Ungheni 2018.

Unirea Ungheni are un nou antenor, pe Dan Stupar

Unirea Ungheni a făcut mai multe schimbări în această vară. A înlocuit chiar și antrenorul, în funcție fiind numit Dan Stupar, fost fotbalist la UTA sau Poli Timișoara. Până acum, în ceea ce privește cariera de antrenor, Dan Stupar le-a pregătit pe Poli Timișoara, ACU Arad, UTA, Arieșul Turda, Național Sebiș, UTA Arad U19 și Centrul Național de Fotbal Târgu Mureș din cadrul FRF.

Noul ”principal” al divizionarei a treia își dorește un obiectiv îndrăzneț pentru sezonul următor, clasarea între primele patru echipe ale seriei.

Am ajuns la o înțelegere cu reprezentanții conducerii clubului. Sunt sigur să optez pentru o clasare pe locurile 1-4 și să facem o figură frumoasă în play-off! (…) mi-a plăcut entuziasmul și încrederea că putem realiza ceva frumos.

Totul va depinde de munca depusă și de modul în care gestionăm perioada în care lucrăm împreună, alcătuirea unui lot competitiv și de susținerea conducerii. Am întâlnit aici un proiect frumos și oameni ambițioși!, a spus Dan Stupar, citat de C. S. Unirea Ungheni 2018.

Florin Istrate, fost mijlocaș la Rapid, a semnat și el cu Unirea Ungheni 

De altfel, Unirea Ungheni nu l-a adus doar pe Victor Astafei în această vară, la nivelul lotului. L-a transferat și pe Florin Istrate (32 de ani), la rândul său un fotbalist cu experiență, care ultima dată a evoluat pentru SCM Zalău. Anterior, el a mai jucat pentru echipe precum ASA Târgu Mureș, Rapid sau Juventus București.

Până acum, Unirea Ungheni a jucat mai multe partide de verificare. A început pregătirea de vară cu un amical contra echipei din prima ligă Gaz Metan Mediaș, pierdut cu 1-2, după care le-a mai întâlnit pe Petrolul (scor 0-5), Gaz Metan Mediaș din nou (scor 2-2), Unirea Dej (scor 1-4), ACS Sticla Arieșul Turda (scor 2-3), CS Gloria Bistrița Năsăud (scor 1-3).

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto și Unirea Ungheni

 

 

 

Andrei PASCU 23 Jul. 2021, 12:58 Liga 3
Pe aceeași temă