Alarmă în cantonamentul din Antalya al „FC U” Craiova. Căpitanul Costinel Gugu s-a accidentat, iar veștile doctorilor nu sunt deloc bune

Marius ANGHEL 01 Feb. 2020, 14:12 Pregătiri, amicale

Ziua de vineri a fost pentru căpitanul echipei „FC U” Craiova, Costinel Gugu, una cu ghinion. La antrenamentul de seară, fundașul central al trupei lui Eugen Trică s-a accidentat destul de rău în momentul în care a șutat la poartă din întoarcere și a rămas prăbușit pe gazon.

Gugu a căzut direct în cot și a început să urle de durere în momentul în care membrii staffului medical al echipei oltene au început să îi acorde primele îngrijiri.

Astfel, sesizând după antrenament că fundașul central al „FC U” Craiova nu se simte deloc bine, cotul umflându-i-se, conducătorii alb-albaștrilor au decis să îl ducă pe Gugu la spital pentru un control mai amânunțit.

–––––––––––––––

UPDATE: Veștile despre accidentarea lui Costinel Gugu nu sunt deloc bune. Căpitanul echipei craiovene a fost sâmbătă dimineață la un spital privat din Antalya, iar verdictul medicilor față de accidentarea sa de la cot n-a fost pe placul jucătorului sau a conducerii clubului.

Gugu are ligamentul de la cotul stâng rupt, iar doctorii i-au imobilizat cu ghips brațul, recomandându-i să-l menține o lună de zile. După aceea, fundașul trebuie să facă recuperare prin fizioterapie.

–––––––––––––––––-

U Craiova 1948 SA mai are acum la dispoziție trei fundași centrali, iar Eugen Trică va decide la partida de pe 2 ianuarie, cu Ripensia, pe cine va trimite în primul „11” dintre Ovidiu Dănănae, Marius Avram și Cornel Suciu.

Până în acest moment, alb-albaștrii au jucat două partide de verificare în cantonamentul din Antalya. „FC U” Craiova a remizat cu Ansan Greeners, scor 1-1, și a învis Rapidul, scor 3-2.

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 01 Feb. 2020, 14:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă