Vedița Colonești nu vrea să facă act de prezență în barajul pentru Liga 2. Președintele Cătălin Mihăilă: ”Suntem încrezători în şansele noastre”

Andrei PASCU 05 May. 2021, 21:25 Liga 3
Vedița Colonești nu vrea să facă act de prezență în barajul pentru Liga 2. Președintele Cătălin Mihăilă: ”Suntem încrezători în şansele noastre”

Vedița Colonești este una dintre echipele surpriză prezente în barajul de promovare pentru Liga 2. Echipa din județul Olt a terminat pe locul 1 în Seria 6, astfel că se va lupta pentru accederea în divizia a doua. În primul baraj, Vedița Colonești va da peste cei de la SR Brașov, locul 2 în Seria 5.

Cătălin Mihăilă: ”Suntem încrezători în şansele noastre” 

Președintele clubului din Colonești a făcut apel la meciurile pe care echipa le-a jucat în anii trecuți contra formațiilor din Brașov. Acesta a fost singurul aspect de care conducătorul s-a legat, cu privire la șansele pe care Vedița Colonești le are pentru a merge în turul 2 al barajului.

La prima vedere, în ciuda faptului că Vedița Colonești a terminat pe locul 1 Seria 6, nu ea pare favorită la câștigarea ”dublei”, ci formația din județul Brașov.

Suntem încrezători în şansele noastre. Întâlnirile directe dintre Coloneşti şi Braşov s-au incheiat în favoarea noastră, o victorie în perioada Atletic Bradu, echipa din Bradu fiind în perioada respectivă sub administrarea clubului Vediţa şi în toamnă acum doi ani, când am reuşit să plecăm cu un punct” , a declarat Cătălin Mihăilă, preşedintele clubului Vedița Colonești, citat de Arena Olteană.

Vedița Colonești scoate la vânzare bilete virtuale 

La fel ca multe alte cluburi în acest sezon, în special din primele două ligi, Vedița Colonești a anunțat că va scoate la vânzare, pentru confruntarea cu brașovenii, bilete virtuale. Susținătorii clubului pot să-și achiziționeze tichete de 15 lei sau de 50 de lei.

Vedița Colonești s-a impus în Seria 6 a Ligii 3, după ce, în cele 18 meciuri ale sezonului regular, a adunat 37 de puncte, din 11 victorii, patru egaluri și trei înfângeri. A terminat la două puncte peste locul 2, ACSO Filiași, echipă care părea favorită clară la prima poziție.

Confruntarea dintre SR Brașov și Vedița Colonești, ce face parte din turul primului baraj de promovare în Liga 2, este programat sâmbătă, de la 14:00.

Programul complet e disponibil AICI.

Foto: Vediţa Coloneşti

https://liga2.prosport.ro/liga-3/capitanul-stelei-promite-promovarea-inainte-de-prima-batalie-cu-mostistea-ulmu-valentin-barbulescu-pentru-meciurile-astea-am-venit-nu-pentru-cele-cu-dinamo-2-sau-rapid-2-19182874

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bucovina-radauti-incurajata-sa-atace-promovarea-in-liga-2-antrenorul-iulian-ionesi-despre-vizita-surpriza-primita-de-echipa-inaintea-barajului-cu-dacia-unirea-braila-apreciez-oamenii-poli-19182803

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-selimbar-viseaza-la-liga-2-echipa-antrenata-de-florin-maxim-se-pregateste-de-primul-baraj-cu-crisul-chisineu-cris-nu-cred-ca-sunt-diferente-mari-intre-sibiu-si-arad-19182797

 

 

 

Andrei PASCU 05 May. 2021, 21:25 Liga 3
Pe aceeași temă