Transferuri sonore la CSM Reșița! Marian Drăghiceanu e a 10-a venire din această vară, iar în cantonament au fost luați doi fotbaliști cu experiență în Liga 1

Andrei PASCU 18 Jul. 2021, 14:27 Liga 3
Transferuri sonore la CSM Reșița! Marian Drăghiceanu e a 10-a venire din această vară, iar în cantonament au fost luați doi fotbaliști cu experiență în Liga 1

CSM Reșița chiar are planuri mari, deși a retrogradat în Liga 3. În mod evident vrea să revină chiar de la finalul sezonului următor în Liga 2, iar acest aspect e sesizabil din transferurile pe care le face. După numirea lui Dan Alexa antrenor principal, au fost aduse nume importante.

Marian Drăghiceanu, prezentat oficial! 

În Valea Domanului a sosit, recent, mijlocașul Marian Drăghiceanu (22 de ani), care a plecat de la Rapid în această vară, chiar după promovarea echipei în Liga 1. Chiar dacă s-a ajuns la concluzia că giuleștenii nu mai au nevoie de el, nu se poate spune că Drăghiceanu a făcut un sezon trecut rău.

A îmbrăcat tricoul Rapidului în 20 de partide și a marcat de trei ori. Toate reușitele au venit în sezonul regular al Ligii a 2-a. Ce-i drept, referitor la meciurile în care a fost utilizat, Marian Drăghiceanu a prins doar două în play-off.

Bun venit, Marian Drăghiceanu!

Îi urăm bun venit în Valea Domanului lui Marian. Mijlocaș în vârstă de 22 de ani, venit de la nou promovata în liga 1,Rapid București l.

Mult succes în tricoul roș – negru”, a fost prezentat Drăghiceanu de CSM Reșița.

Alte patru nume noi în cantonamentul din Serbia, printre care Mediop Ndiaye și Ștefan Bărboianu

CSM Reșița a plecat sâmbătă, 17 iulie, în cantonamentul din Serbia, iar în lot au apărut, surprinzător, doi jucători cu mare experiență la nivelul Ligii 1 chiar. Este vorba de atacantul senegalez Mediop Ndiaye (30 de ani) și de fundașul Ștefan Bărboianu (33 de ani).

Africanul a evoluat sezonul trecut la Campionii FC Argeș, în Liga 1, pentru care a marcat un gol în 24 de partide, în timp ce Bărboianu a evoluat pentru două cluburi, Turris Oltul și Petrolul. În total, a adunat 12 partide.

În plus, Dan Alexa îi are la pregătiri în Serbia și pe mijlocașul Antonio Niță (20 de ani), ultima dată la CS Mioveni, și pe portarul Cătălin Căpățână (18 ani), fost la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

CSM Reșița nu a anunțat dacă aceștia patru din urmă au semnat sau dacă sunt în probe. Ei au fost prezentați doar ca jucători luați în cantonamentul din Serbia.

Echipa nostra in cantonament in Zlatibor .

Ndiaye Medyop, Barboianu Stefan, Fota Nicusor, Munteanu Valentin, Avram Marius, Nita Antonio, Draghiceanu Liviu, Szijj Bogdan, Jorza Amir, Grigore Dragos, Velcota Sebastian, Cristea Calin, Cristodulo Demetris, Zimermann Cristian, Hreniuc Raul, Ion Catalin, Rimovecz Sergiu, Bresneni Laurentiu, Micu Sebastian, Capatana Catalin .

Staff : Alexa Dan (antrenor principal), Sandru Dan (antrenor secund), Grigorie Stefan (antrenor secund), Toader Flavius (magazioner), Ichim Iulian (preparator fizic), Armasu Alexandru (kinetoterapeut)”, a precizat CSM Reșița.

Prin aducerea lui Marian Drăghiceanu, CSM Reșița a ajuns la 10 transferuri 

Înainte de plecarea în cantonamentul din Serbia, la nivel oficial CSM Reșița a prezentat nu mai puțin de 10 fotbaliști, câțiva dintre ei cu mare experiență la nivelul Ligii a 2-a, cel puțin.

Au venit inițial șapte, Sebastian Micu (împrumutat de la Rapid), fundașii Raul Hreniuc (ex Universitatea Craiova), Nicușor Fota (ex Concordia Chiajna), Marius Avram (ex CS Afumați), mijlocașii Amir Jorza (ex Rapid), Valentin Munteanu (ex ”FC U” Craiova), atacantul Sebastian Velcotă (ex Pandurii). Apoi au semnat și mijlocașul Călin Cristea (ex ”FC U” Craiova) și fundașul Cătălin Andrei (ex Astra).

Potrivit Caraș Online, CSM Reșița va juca două amicale în Serbia. În primă fază va întâlni Mladost GAT (Serbia), pe 18 iulie, pentru ca mai apoi, pe 24 iulie, să își măsoare forțele cu Feisali (Arabia Saudită).

Foto: CSM Reșița

 

 

Andrei PASCU 18 Jul. 2021, 14:27 Liga 3
Pe aceeași temă