Transferuri importante făcute de CSM Reșița. A adus mai mulți fotbaliști cu experiență în Liga 2, pentru a forța promovarea: ”Vă dorim mult succes în Valea Domanului”

Autor: Andrei PASCU Publicat: 12 Jul. 2021, 11:39 Actualizat: 12 Jul. 2021, 11:42 Liga 3
Transferuri importante făcute de CSM Reșița. A adus mai mulți fotbaliști cu experiență în Liga 2, pentru a forța promovarea: ”Vă dorim mult succes în Valea Domanului”

După numirea noului antrenor, Dan Alexa, CSM Reșița a făcut și primele transferuri. Deși a căzut în Liga 3 la finalul sezonului trecut, formația din Valea Domanului a adus câțiva fotbaliști cu experiență, cu care speră să revină cât mai repede în Liga 2.

CSM Reșița a transferat șapte fotbaliști! 

Acesta este obiectivul reșițenilor, întoarcerea în divizia a doua, iar pentru a face cât mai repede posibilă această dorință au anunțat, la o primă strigare, șapte veniri. Sub comanda lui Dan Alexa au început pregătirile portarul Sebastian Micu (împrumutat de la Rapid), fundașii Raul Hreniuc (ex Universitatea Craiova), Nicușor Fota (ex Concordia Chiajna), Marius Avram (ex CS Afumați), mijlocașii Amir Jorza (ex Rapid), Valentin Munteanu (ex ”FC U” Craiova), atacantul Sebastian Velcotă (ex Pandurii).

CSM Reșița urează bun venit în Valea Domanului următorilor jucători:

Raul Hreniuc – fundaș central în vârstă de 24 de ani. A evoluat la echipe precum CS Universitatea Craiova, FC Argeș, Dacia Mioveni.
Amir Jorza – mijlocaș central în vârstă de 22 de ani. Acesta a evoluat la UTA Arad, Rapid București.
Nicușor Fota – fundaș stânga în vârstă de 24 de ani. A evoluat la Concordia Chiajna, Rapid București.
Marius Avram – fundaș central în vârstă de 27 de ani. A mai evoluat la CS Afumați, FC Universitatea Craiova.
Vali Munteanu – Mijlocaș dreapta în vârstă de 31 de ani. Acesta a evoluat la echipe precum FC Universitatea Craiova, Dunărea Călărași, Pandurii Târgu-Jiu.
Sebastian Velcotă – Atacant în vârstă de 23 de ani venit de la Pandurii Târgu-Jiu.
Micu Sebastian – Portar în vârstă de 20 de ani sosit de la Rapid București sub formă de împrumut.

Vă dorim mult succes în Valea Domanului”, se arată în postarea de prezentare făcută de CSM Reșița.

CSM Reșița, victorie la scor în amicalul cu Viitorul Șimian. Dan Alexa va organiza un cantonament în Serbia 

Dan Alexa a avut deja ocazia să îi testeze pe noii veniți într-o partidă amicală. CSM Reșița a disputat un test contra echipei Viitorul Șimian, de care a trecut la pas, cu 5-1. Claudiu Matiș, Valentin Munteanu, Laurențiu Breșneni, Cristea și Adrian Niță au înscris pentru CSM Reșița.

Potrivit președintelui clubului, Cristian Bobar, Dan Alexa își va duce jucătorii, până la startul sezonului de Liga 3, într-un stagiu de pregătire centralizat în Serbia. Deplasarea se va face din data de 15 iulie. În țara vecină, pentru cantonament, vor merge și câțiva tineri de la academie.

Urmează un stagiu de pregătire de zece zile în Serbia, din data de 15 iulie.  9 jucători din Centrul de Copii și Juniori de la club au fost luați în teste la echipa mare, chiar dacă au 15-16 ani.

Unii dintre ei vor face și deplasarea în Serbia pentru cantonament. În Serbia vom avea și câteva meciuri amicale. Antrenorul Dan Alexa este mulțumit de lot, de achizițiile făcute, sunt jucători cu care el a mai lucrat. În total sunt 24 jucători, din care 10 de la centrul de juniori.

Ne așteaptă un campionat greu, chiar dacă este liga a 3-a”, a precizat Cristian Bobar, citat de Radio Reșița.

Foto: CSM Reșița

 

 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 12 Jul. 2021, 11:39 Actualizat: 12 Jul. 2021, 11:42 Liga 3
Pe aceeași temă