Vot de blam!

23 Aug. 2011, 16:10 Stiri
Vot de blam!

Decizia antrenorului Erik Lincar de a opri doar doi jucători hunedoreni în lotul pentru meciul cu ACS Recaș (scor 1-1) din prima etapă a Ligii a III-a, Seria a V-a, nu a fost primită bine de suporterii hunedoreni.

„Asta nu este echipa orașului!”, au exclamat aproape în cor spectatorii de la Tribuna I, în timp ce încercau să afle cine sunt necunoscuții în echipament complet albastru cu sigla lui FC Hunedoara în piept. Misiune aproape imposibilă.
Într-un final, dintre hunedorenii get-beget, i-au recunoscut doar pe atacantul Marcel Șandor, care avea să evolueze integralist, iar mai apoi l-au zărit pe banca de rezerve și pe Dan Samoilă, care însă nu a fost utilizat niciun minut. Dar și pe deja „adoptații” Todea și Paul Păcurar. În rest, doar cifre! „Cine e număru’ 6? Dar 14? Oare cum îl cheamă pe căpitan, pe numărul 2???”, se întrebau spectatorii între ei.

Evoluția echipei, dar mai ales rezultatul final, i-au necăjit și mai mult pe spectatori care au plecat de la stadion întrebându-se retoric: „Dar ai noștri de ce nu au loc în echipă. Sunt mai buni decât mulți dintre cei pe care i-am văzut astăzi?”

Fanii au continuat cu comentariile pe site-ul lor, corvinul1921.ro. „Am fost la meci vineri, dar sunt scârbit de ce am văzut… până nu văd în echipă patru-cinci hunedoreni nu mai calc la stadion”, a postat Nicu. „În echipă ar trebui să fie și câțiva hunedoreni pentru că nu cred că jucătorii veniți de peste tot din țară sunt mai valoroși decât ai noștri”, este de părere Ionuț.

300 de spectatori au asistat la meciul FC Hunedoara – ACS Recaș

950 mii de lei a asigurat Consiliul Local Hunedoara pentru bugetul echipei FC Hunedoara pentru sezonul 2011-2012

Schimbare pe schimbare

Tânărul antrenor al FC Hunedoara, Erik Lincar (foto), a surprins cu schimbările de jucători făcute în finalul jocului cu ACS Recaș iar jucătorii săi au fost praf din punct de vedere fizic. În minutul 75, la scorul de 1-0, tehnicianul de 32 de ani l-a înlocuit pe mijlocașul stânga Todea – marcatorul golului gazdelor – cu Alin Floruț, pe care l-a rechemat pe banca de rezerve după doar un sfert de oră, în minutele de prelungire ale jocului, introducându-l în locul lui pe vârful Vasile Moroșan. „Floruț nu s-a ridicat din punct de vedere fizic la ceea ce mă așteptam eu de la el în acel moment al jocului”, și-a explicat decizia Lincar la conferința de presă de după joc.

Articol și foto de Sami Tamaș

23 Aug. 2011, 16:10 Stiri
Pe aceeași temă