„Virușii” vor neapărat victoria! „E punctul 0!”

30 Sep. 2011, 15:55 Stiri

Sănătatea Cluj o va întâlni astăzi pe Unirea Târlungeni, formație cu care se află la egalitate de puncte, pe poziția a șasea. Antrenorul „virușilor”, Marius Semeniuc, avertizează că meciul acesta va fi unul crucial pentru echipa sa, în definitivarea obiectivului pentru care luptă.

„Am ajuns la un punct 0! 3 puncte obținute astăzi ne pot trimite sus în clasament, acolo unde ne e locul. Dacă nu batem, ne îndreptăm spre zona nisipurilor mișcătoare, urmează meciuri foarte grele”, a spus Semeniuc.

„Trebuie să obținem minim 22 de puncte în tur”

Cu zece puncte obținute în primele șase etape, clujenii visează la ocuparea unei poziții fruntașe la finalul sezonului, eventual una care să îi trimită într-un eșalon superior. Antrenorul Semeniuc vrea minim 22 de puncte din acest tur, pentru a asigura o liniște echipei.

„Astăzi jucăm un meci de 6 puncte. Trebuie să strângem minim 22 de puncte până la finalul turului pentru a avea o oarecare siguranță”, a mai zis tehnicianul „virușilor”.

În altă ordine de idei, Nicula, Pop și Poca nu vor putea evolua în partida de astăzi. Totodată, Ionel Ganea nu a fost solicitat pentru juca în acest meci.

Articol scris de Mihai Cinpoeru

30 Sep. 2011, 15:55 Stiri
Pe aceeași temă